|
Дали купувате оригинали? |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
Дафи
Група Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обично не купувам оргинали...имам само неколку албуми од лугето шо си ги поштуем што се оргинали :)
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred nekoj den kupiv original od kaliopi i tose ama redko originali koga ima za badijala
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оригиналку имам.Не знам точно колку,целата дискографија на Металика и првите 7 албуми од МЕгадет
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo eden original imam a toa e od Mariah Carey E=MC2.
i toa na podarok a koga go vidov u Skopje kolku e cenata kaj nas padnav u nesvest! Pa mozebi ke poevtinat i kaj nas originalite. |
|
|
|
MilaKaulitzHighmore
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Paaa.. imam originali od toa sto slusam :)
2 DVD od Tokio Hotel original i 1 CD original.. drugite dve ne mi se haha |
|
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Originali - sto e toa. Nemam kupeno originalno CD 6-7 god. i ne planiram i da kupam, zasto ja imam celata muzika sto ja sakam.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немам ниеден оригинал, дури еднаш кога барав од Pearl Jam албум, ќе ми дадеа оригинал, но наместо тоа си земав пират, едноставно не ми се трошеа пари за истата музика
а инаку последно купено CD ми е пред околу три години, компилација од AC/DC, јебига, интернет |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПОследниве 3 години само оригинали ама многу ретко, само кога натчекувам попуст.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GlenKlouz prekini da kupuvas originali.....veruvaj podobro e
|
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |