![]() |
|
Изградба на црква на плоштад Македонија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8485868788 114> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Imame pomalku nevraboteni= ke se vrabotat edno 10 dudsi. Imame nekolku bogatashi= popovite spagjaat vo kategorija bogati. Imame ushte edno mesto kade ke odime da se molime za spas na dush*te na aramiite. |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
kje pravime crkva za da se molime za prostuvanje na storenite grevovi poradi zatvaranjeto na rabotni mesta na iljadnici vraboteni a so samoto toa i zgasnuvanje na nekoi drugi , " nevazni " raboti ..... kako na primer , KK Rabotnicki
![]() Изменето од miroslav_g8 - 17.Јуни.2009 во 14:31 |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Извини што се мешам.... Ама со 16 000 000 евра не се отвара место за 10 вработени и неколку "богаташи"...... туку за најмалку 1000 вработени и неколку "богаташи".... Ама што е тоа сега важно.... па ветено било во програмата "помор во 100 чекори".... Затоа само храбро напред.... барем ќе има каде да одиме да просиме.... ![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
gresis ..... rabotnite mesta za 1000 se zatvorija pa sega kje se otvorat za tie 10 ama barem so evropski standard
![]() |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
И тоа што викаш.... што се 16 000 000 евра за нас....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
sikja brale ... osobeno za takva namena .... objekt koj kje kaze deka sme hristijanska zemja ...... samo , ne znam kako do sega ne znaele deka e taka pokraj site crkvi i manastiri koi gi ima sirum RM a koi isti MOLAT za pomos da bidat sanirani i spaseni od zabot na vremeto
![]() Изменето од miroslav_g8 - 17.Јуни.2009 во 15:20 |
||
![]() |
||
|
Тие цркви и манастири не се опфатени во "помор во 100 чекори".....
Оваа, што стана "јаболко на раздорот".... таа е главна ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
mene seto ova mi nalikuva na onaa narodnata ... sipame od suplje vo prazno
![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() а како што рече ти, Русија е позната по црквите, па зошто тогаш да им го крадеме идентитетот ![]() инаку не ми одговори каква корист имам јас од црква, освен да влезам таму и да се помолам? ако не ти е јасно прашањево, треба ли да преформулирам? Изменето од zabegan - 17.Јуни.2009 во 15:47 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Isidora ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|
Pet pati se navrakas na edno te isto,sto e toa koe nie ne mozeme da go pokazeme...i tralala drugi raboti za koi ti kazav se sto imav vo mojot post. I pak za korista od crkvata nema da ti objasnam,ako 50 reda ne ti bea dovolni.Odgovorot na prasanjeto,koe e poveke od jasno,go imas.Ako en go razbiras,togas.... Ova za Rusija nema da go komentiram,poveke od smesno e... Изменето од Isidora - 17.Јуни.2009 во 16:56 |
||
![]() |
||
Isidora ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
или ај бидејќи сум инает ќе преформулирам
![]() КАКВА МАТЕРИЈАЛНА КОРИСТ ИМАМ ОД ЦРКВАТА? имам многу други прашања, само гледам дека заглавивме тука ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ahaaaaaa....tebe toa te interesira?Epa zalam,ama materijalna korist od crkva nema.Ima opstestvena i duhovna korist,sto se mnogu povazni od bilo koj drug licen interes na poedinecot. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8485868788 114> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |