|
Hardware Drivers |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
DjokoVerona
Нов член Регистриран: 17.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi trebat driveri za toshiba ako znaes kaj moze da gi dalnodiram fala
|
|
DjokoVerona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok e se toa go napraviv so ownership ama koga ke go restartiram kom posle pak mi dava istoto access is denied isto i ako moze dami mi kazes kako da povratam faljovi od D go formatirav pred dva dena i se otide u k*rac a se mi bese tamy.....i dali ke pomogne da gi vratam site raboti so system restore
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никако не може да ги вратиш фајловите има една програма што ги враќа ама само слики и некој текс документи враќа а филмови, игри ,музика, тоа не ги враќаш па што сака нека биде, а за драјвери кажи ми што матична има лаптопот пошто гледам тошиба имаш
|
|
DjokoVerona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ako koga ke mozes na msn da napravime muabet da mi kazes sto kako da najdam toa maticna ploca oti ne se razbiram mnogu eve ti moe msn koga mozes stavi me vo kontakti ...fala cekam eve ti msn mm_verona@hotmail.com
Изменето од DjokoVerona - 18.Април.2009 во 19:14 |
|
DjokoVerona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi trebat driveri za Toshiba sattelite a105 win xp ako moze nesto da pomongnes i da mi objasnis redosledno kako da gi instaliram pls
|
|
Bronhi
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за Тошибата види овде скрол на страната и доле имаш линкови каде да побараш драјвери http://forums.driverguide.com/showthread.php?t=19884
|
|
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
driver za
LINKSYS WUSB54GC ver.2 - za XP x64 najdov dosta, ali nisto sto raboti! |
|
Bobi_gv
Нов член Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:D ti imas problem so Slotot
Na tvojot PC ima HDD so IDE ili SATA slot? |
|
Jas sum egocentrik. Me smetaat za aroganten, a vsusnost sum sueten.
|
|
Bobi_gv
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci kolku sto jas se razbiram tvojata maticna primaren slot e ili IDe ili SATA. eden od niv a tvojot hard disk e so sekundaren SLOT. znaci tocno deka ke moras da najdes driver za ovoj problem neznam kako se vikase aili ima na google pobaraj po forumi ke najdes 100%. ke go snimis driverot na flopy i ke go bootiras od flopito posle toa od koga ke se instalira ke butiras povtorno od CD i ke instaliras OS.
|
|
|
|
Bobi_gv
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DjokoVerona
Ti druze imas problem os virus ili nekoj file od OS. ti e sjeban. Edinstven spas e da go formatiras PC-to. :( |
|
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
are crash
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
terminator4e
Група Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas go imav toj problem probaj vaka 1. desen click na C;/ 2. properties 3. Tools 4. Error - Checking (selektiraj gi 2te i start) 5. pocekaj i vidi dali mozes da vlezis ako ne raboti togas nezz |
|
(•̮̮̃•̃)iF u c@n'т r3@d thi3 тh3n y0u'r3 n00b(•̮̮̃•̃)
|
|
casper
Нов член Регистриран: 18.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brat daj msn ja ke ti kazam kaj da najdes software za toj da ti nade driver za toj monitor mozi mojot e ramiz_xhemaili@hotmail.com
|
|
leverkusen
Нов член Регистриран: 24.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav imam eden problem pred 10 dena kupiv lap top od T Home toshiba satellite L450-172
eve ovoj http://www.t-home.mk/mk/cpe/ured.asp?z=699&idp=934 i sega imam problem ne mozam da najdam nikade drajveri za wireless ima li drug nekoj kupeno ovakov lap top i dali znae nekoj kade da najdam drajveri za wireless |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |