|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика | страница <1 89101112 200> |
Автор | |||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za zal gladni ima i vo pozicija i vo opozicija. Koj i da dojde, prvo ke se najaduva. |
|||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....за сега баш ништо, освен што сплеткари и сее магла,....
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а шо сакате
да ви играат чочек на маса????? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...може ако ја доведат Мадона ....јас сум од постарите!.... |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sve sto treba i kako sto treba...
|
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МММ, подобро чочек на маса отколку Н И Ш Т О! Џабе работи, ама...џабе не седи!...(ова е од АНТИЧКИТЕ наши претци ). А да правеше нешто оваа влада до сега, ке имаше нешто направено - 3 години лови во матно и пак празна јадица! Сите гладни и скарани згора со соседите ( и од југ и од север...). Со сигурност може да се каже дека не спопика во тесно, ете што прави ....чека од изгладнетост да се разретчиме! Чудна преродба!!!Воопшто не се чувствувам преродено! |
|||
Кој бара ќе најде.
|
|||
VLA
Група Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
HAha too be brat go rasturi ovoj, zalutaniot anakin, voa vmro-ovcive mnogu letaat neso ne im se jasni rabotite, emi pustite vesti malce sledite 100 cekori prerodba 3 godini na vlast stranska investiciiii 0000000000000000000 Hahha, ja pa kje kazam GOTOVO E GOTOVO Изменето од anastea - 17.Јуни.2009 во 01:12 |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ни продава магла
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Otstapuva od predizbornite vetuvanja zaradi koj gi dobi glasovite. Ostanuva dilemata -Dali ke gi dobieja glasovite ako narodecot znaeshe deka ke ima otstapki od vetenoto?!
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Leleee pa kolku e smesno a SDSM kolku godini na vlast bea?i kolku investicii donesoa pod nulata duri,makedonija posle 91' trebase da izleze na prav pat megutoa fraerite komunjari zabegaa krivo,vo kriv pravec losa privatizacija,go smenija imeto drugo ne ni nabrojuvam a i ne ni sakam site znaeme,ja znaeme knigata na branko koja e prazna.I kako ne vi e stram uste da izlevate pred narod sto ke ponudite vise toa me interesira |
|||
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ovaa taka narecena " vlada " , samo onanira vrz narodot nas napaten i voden kako proektil bez boeva glava .... IGRA MAJTAP ........
|
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NARODOT NAPATEN??????????Steta sto narodot nas se napati vo poslednite tri godini oti predhodno cvetavme site .....
|
|||
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe vicov bese TRESI GO VAGONOT DA MISLAT DEKA SE DVIZAT |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
anakin me iznasmeaneka se tresat kolku sakaat i samite hahahaha
|
|||
|||
Внеси реплика | страница <1 89101112 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |