![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 719720721722723 729> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
te odbaniraa
![]() |
|
![]() |
|
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
пак ли сум бил баниран?
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
ќути,.... едвај дочека
![]() е арно си си поминала со матурските,..... и славењата.... моите почнуваат од наредната година,.... а па тек за мојата..... ![]() ![]() ![]() ее децо.... ја матурантка..... ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
lele mor kolku brzo leta vremeto breeeee
![]() ja proslaviv apsolventska da se pofalam ![]() mnooogu beshe zabavno ![]() da be, tebe chesto te baniraat, pa koa te nema, pretpostavuvam deka te banirale pak ![]() |
|
![]() |
|
bisero ti narednata godina ke si maturantka taka?
![]() |
|
![]() |
|
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
да бе, бе банираат ама сега не бе
|
|
![]() |
|
epa ne znam, odamna ne sum bila ovde
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
не бе,....
![]() ![]() ![]() ![]() браво девојко...... се гордеам со тебе ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
haha dobro, dobro, oti gledam epten se izraduva, pa vikam da ne zgresiv nesto u presmetkive
![]() ![]() a kade ke vi bide taa golema eksk*rzija, eee vo moe vreme ne ne pushtaa ni vo 4ta nikade da odime, da ne sme se izgubele ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
те нема овде, значи jaс сум баниран
![]() |
|
![]() |
|
виена,... прага,... будимпешта......
![]() ![]() ![]() ![]() а и нас годинава нејќеа да не пуштат во белград..... баш сакав да го видам ![]() ајкју грл,... ја одам да појадувам.... па треба на орбитрекот малце.... ![]() ![]() .....си ју ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mi zezna netov i me odnema, aj baj, i ja treba da apnam, a za orbitrek ke vidime
![]() |
|
![]() |
|
gushka za bisera i dobro utro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
гуд морнинг
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() сакаш лимонатче ?? ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 719720721722723 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |