|
Техники на удварање |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | |
veronika_new
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
барање на упаљач, и при тоа смешкање или започнување разговор е добар icebreaker, па дури и да не пуши типот или типката...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga dresiram kuce ili ptica fintata e vo nepopustlivo povtoruvanje na eden ist poteg dodeka ne go nauci.
Primer : Na sekoe viduvanje ja nudam so cokolatce i poleka na sekoe spomnuvanje ili konzumiranje cokolatce ke se seti na mene. |
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum malku poekstremen... Sekojpat koga ke ja vidam i maftam vulgarno so jazikot, taka da sekojpat koga ke lize sladoled ke se seti sto sakam da i pravam... |
|
DeepBlue
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е до техниката... Стратегијата е важна...
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му се местиш на кучето, да ти дојде под рака, го погалуваш, и викаш леле шо убо куче, и трга муабетот...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od mene maskite se plasat.. taka da raat sum
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne zezaj ti be, koj se plashi od tebe ne e muz cura na mesto si ti.
a za tehnikite : ima samo edna proverena tehnika i uspeshna e 110 % e toa e slednovo : . . . jebiga, morav sam da otkrivam nkoj ne mi kaza ni mene heheheheheee.... |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tehnika na udvaranje...hm...tehnika na slucajno udaranje...i poslem imas izgovor sekoj den da i se javuvas da ja prasas kako e
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум од оние жени кои се мета на машките желби па со тоа морав да развијам агресивна техника на освојување (без тепање), директен, отворен пристап и пријателски разговор (ѓоа ) Ако упали-упали, ако не-терам даље. Не сум се задржувала многу долго на одредена особа ако нема позитивна реакција или изостане реакција.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас незнам техники...............ја не се удварам
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти не сакаш како мене....туку мене....
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ја па си мислам уште се истите од типот:
Ја гледаш ѕвездана........можам да ја фатам?................А тебе? или Колку е часот?..................Не мислиш ли дека е време да ми бидеш девојка? Изменето од Gabriela_S - 15.Јуни.2009 во 14:01 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obavezno jadam luk i vo nekoe temno kose ke i huknam da padne vo nesvest i koga ke se razbudi so mene gola vo krevet, ona zacudena,a ja : " Kasno e cedo moe za kaenje "
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maskite pretezno imat mnogu jaka tehnika na udvaranje.......
pocnuvaat od daleku i od okolu ...... pa poblisku i poblisku............. i direktno vo centar................... a bi izgledalo vaka : ,,aaaa....... moriiii ja gledas mesecinata gore??? - ja gledam... -go gledas onamu drvonoo? - go gledam ..... - ja gledas zgradava karsija??? -ja gledam... - ja gledas klupava do tebe? - ja gledam.... - aj sea daj mi p*cka , oti mnogu te sakam moriiiiiiii !!! ,, ete covekot pocnal udvaranje od daleku i odokolu.... |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |