![]() |
|
Дали е тешко да си свој ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako sum svoj, koga ona stalno me potsetuva : - Ti si moj !
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
UUUUUUFFFFFFFFF EPTEN TESKO TI BILO DRUZE
![]() |
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
I sekogas na uska mi se kacuva za da ja svatam tezinata
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
или другите ќе се прилагодат кон тебе па ќе речат: остави го оној, не го задевај, таков си е , специфичен карактер ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Svoj mozesh da si bidesh, samo svoj e i rizikot deka ke te etiketiraat kako im cini na onie koi nemaat hrabrost da se svoi.
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
е шо убаво кажано
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Последен пат кога држев до себе и бев свој ме избркаа од работа
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Da...polesno mi bese da se pridrzuvam do principite i moralnite pravila do koj me ucele i da ne dobivam prekori od majka mi,otkolku da go napravev ona sto jas go cuvstvuvav...i sekade okolu mene zavladea mir osven vnatre vo mene.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Најлесно е да си друг. И да не ги доживуваш проблемите како свои. Така полесно се решаваат...а и ти си подобра личност. За жал...некои луге редовно тоа го прават.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Свој си кога никому не требаш
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
najlesno e da si svoj na svoeto
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
понекогаш ,не ни сакам да сум своја....ама ......
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
epten e lesno ,..da ne si svoj!,..barem za ovdeshnava populacija.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
... Jok, ic ne e tesko ..... samo tesko e da se pronajdes sebesi ....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |