|
Песната која ме расплака/расположи е... |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 17> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jole - jedna mala plava ..... sekoj ima pravo da si fantazira
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bob Marley - Three Little Birds za taa sto bez potreba se nervira
Изменето од miroslav_g8 - 03.Јуни.2009 во 13:27 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Elvis - Suspicious Minds |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dream theater- space-dye vest
|
|
respect my authoritaaa
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dream theater-metropolis partII-scenes from a memory cel album me rasplakuva momentalno...dodusa se od dream theater me rasplakuva u poslednata nedela
Изменето од Cvekence - 15.Јуни.2009 во 22:11 |
|
respect my authoritaaa
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sometimes I dream(E lucevan le stelle)-Mario Frangoulis
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Simply red-Perfect Love
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Без разлика колку пати сум ја слушала, секогаш ама секогаш се убивам од плачење на песнава
Vlado Janevski - Sto i da e ke pomine |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ме натажи вкрај е песната Hurt од Кристина Агилера.. Во неја се зборува за нејзиниот зивот, уствари татко и.. Мајкаму и татко му се разведиле кога Кристина Агилера имала 7 години и татко му ги напуштил Кристина мајкаи и сестраи. И во песната се збора дека се му простува, пошо тој од ко ги остајл по неколку год. се враќа и Кристина го брка... Ама тој сеа е мртоф и таја му простува се. Гледајте тексто можеби ке ве натажи ...
Seems like it was yesterday when I saw your face You told me how proud you were, but I walked away If only I knew what I know today Ooh, ooh I would hold you in my arms I would take the pain away Thank you for all you've done Forgive all your mistakes There's nothing I wouldn't do To hear your voice again Sometimes I wanna call you But I know you won't be there Ohh I'm sorry for blaming you For everything I just couldn't do And I've hurt myself by hurting you Some days I feel broke inside but I won't admit Sometimes I just wanna hide 'cause it's you I miss And it's so hard to say goodbye When it comes to this, oooh Would you tell me I was wrong? Would you help me understand? Are you looking down upon me? Are you proud of who I am? There's nothing I wouldn't do To have just one more chance To look into your eyes And see you looking back Ohh I'm sorry for blaming you For everything I just couldn't do And I've hurt myself, ohh If I had just one more day I would tell you how much that I've missed you Since you've been away Ooh, it's dangerous It's so out of line To try and turn back time I'm sorry for blaming you For everything I just couldn't do And I've hurt myself by hurting you |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
^
секогаш ме растажува песнава, кога и да ја слушам.. и..Everytime од Бритни..! |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
marija-92
Сениор Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Putujemo snovima=) preubava e
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O Dragojevic
Sve bi da' da si tu, barem jedan tren da vičnost bude da ti pratim trag u beskraju sve bi da' da si tu. trag u beskraju. |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pesna sto me rasplakuva, jano mori vo izvedba na tose proevski
http://www.youtube.com/watch?v=ZY8Q6nL-MP0 |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |