IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Што прави оваа влада?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што прави оваа влада?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 200>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2009 во 17:02
hMM..
Da ne e prasanje za milion dollari....
Tesko deka moze da se odgovara
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2009 во 17:26
Originally posted by BACHIOS BACHIOS напиша:

hMM..
Da ne e prasanje za milion dollari....
Tesko deka moze da se odgovara

Не е прашање за милион долари, доволно е само да отвориш некој електронски медиум на пр:

Македонија доби нова генерација дипломати

Македонската дипломатија доби професионални дипломати кои зборуваат кинески, јапонски и арапски јазик, млади се и добро запознати со македонската историја, култура, политички систем, економија, дијаспора.

24 државни службеници од МНР неодамна го положија дипломатскиот испит и добија дипломатско-конзуларни звања.

„Квалитетот на дипломатот не зависи од големината на државата, туку од квалитетот на човекот“, им порача шефот на дипломатијата Антонио Милошоски кој им ги предаде уверенијата на новите дипломати.

„Од почетокот на годинава, преку еден модерен и ефикасен дипломатски тренинг, комбиниран со основните елементи на дипломатската теорија и практика, едукацијата ја вршат искусни дипломати од редовите на Министерството за надворешни работи на Р. Македонија, како и квалитетни, познати и признаени професори од повеќе универзитети“, вели Елена Димчова, портпарол на МНР.

Новите македонски дипломати учеа од докажани професори и амбасадори, но ги слушаа и предавачите по меѓународни односи и дипломатија од Холандија и Турција. Многу од нив ќе бидат испратени и во странство за да ги учат тајните на дипломатската професија.

Со нивната промоција во пракса започна реализацијата на проектот Дипломатска Академија која во Македонија треба да произведе професионални и непартиски дипломати.

Извор : А1

Владата работи и тоа многу активно , е сега на некој тоа му се допаѓа на некој не...
Сепак не може да се порекне дека се работи...

Изменето од kultuzin - 13.Јуни.2009 во 17:27
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2009 во 17:32
pA FALA BOGU - naj na kraj naucija li sto znaci diplomati

Ne poreknuvam deka raboti- normalno site si odat na rabota sabajle- no sto rabotat??? e toa e za milion doll'ara
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
opozicioner 2009 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Јуни.2009
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај opozicioner 2009 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2009 во 22:44
NISTO
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2009 во 22:52
ova vlada reklamira se sto napravi
ako e nisto, nema sto da reklamira
a reklami postojat
se reklamira bre
ima prozivod za reklami
nekogas dobar , a nekogas top shop
no sepak e proizvod
za razlika porano koga nemalo nisto so da se relkamira
ono imalo veter i magla.. no reklami za veter i magla se sepak veter i magla

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај opozicioner 2009 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2009 во 00:58
Originally posted by anakin anakin напиша:

ova vlada reklamira se sto napraviako e nisto, nema sto da reklamiraa reklami postojatse reklamira breima prozivod za reklaminekogas dobar , a nekogas top shopno sepak e proizvodza razlika porano koga nemalo nisto so da se relkamiraono imalo veter i magla.. no reklami za veter i magla se sepak veter i magla
Ti brat si zabegal so vmrovskata novopecena ideologija. Posto vie VMROVCITE "mnogu" veruvate vo gospod, samo edno mozam da vi predlozam - Gospod ke go barate koga ke dojde Branko na vlast, veruvaj, ti moze i da ne si kriv za nisto ama ovie drugive se rastrtija od pari pravenje. A posto si del od niv, moze i adresa moja da ti dadam i mobilen moj telefon, pa da te vidam sto fraer si za vaka da napagas se sto ne e vmrovsko. Ic ne vi se plasam, posto za mene postoi samo edna ideologija, da im obezbedam pristojna idnina na moite deca, i prestani vise da siris glupa vmrovska propaganda.

Изменето од anastea - 15.Јуни.2009 во 10:09
Кон врв
abnormalen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај abnormalen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2009 во 01:00
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2009 во 08:33
Originally posted by opozicioner 2009 opozicioner 2009 напиша:

ova vlada reklamira se sto napraviako e nisto, nema sto da reklamiraa reklami postojatse reklamira breima prozivod za reklaminekogas dobar , a nekogas top shopno sepak e proizvodza razlika porano koga nemalo nisto so da se relkamiraono imalo veter i magla.. no reklami za veter i magla se sepak veter i magla
Ti brat si zabegal so vmrovskata novopecena ideologija. Posto vie VMROVCITE "mnogu" veruvate vo gospod, samo edno mozam da vi predlozam - Gospod ke go barate koga ke dojde Branko na vlast, veruvaj, ti moze i da ne si kriv za nisto ama ovie drugive se rastrtija od pari pravenje. A posto si del od niv, moze i adresa moja da ti dadam i mobilen moj telefon, pa da te vidam sto fraer si za vaka da napagas se sto ne e vmrovsko. Ic ne vi se plasam, posto za mene postoi samo edna ideologija, da im obezbedam pristojna idnina na moite deca, i prestani vise da siris glupa vmrovska propaganda.

ti imas srekja so ne mozam da ti odgovoram na tvoe LP
a nemozam da ti odgovoram oti FORUM IDIVIDI ne te prifakja
ne znaev deka nasiot forum moze da pravi psihoanalizi

inaku fala ti za site navredi so mi gi upati vo LP...... kje se zabavuvam so tebe tuka,, javno koga vekje ne moze po LPголемо%20гушкањебакнеж

Изменето од anastea - 15.Јуни.2009 во 10:09
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
ss_derIvat_ss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Октомври.2008
Поени: 113
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ss_derIvat_ss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2009 во 09:54
More vo zadnje vreme ne se ni reklamiraat.

Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај opozicioner 2009 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2009 во 13:05

ti imas srekja so ne mozam da ti odgovoram na tvoe LPa nemozam da ti odgovoram oti FORUM IDIVIDI ne te prifakjane znaev deka nasiot forum moze da pravi psihoanaliziinaku fala ti za site navredi so mi gi upati vo LP...... kje se zabavuvam so tebe tuka,, javno koga vekje ne moze po LPголемо%20гушкањебакнеж
Ajde da se zabavuvame, pa jas i onaka vas ve svakam samo kako edna kratkotrajna zabava.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2009 во 13:47

ti imas srekja so ne mozam da ti odgovoram na tvoe LPa nemozam da ti odgovoram oti FORUM IDIVIDI ne te prifakjane znaev deka nasiot forum moze da pravi psihoanaliziinaku fala ti za site navredi so mi gi upati vo LP...... kje se zabavuvam so tebe tuka,, javno koga vekje ne moze po LPголемо%20гушкањебакнеж
Ajde da se zabavuvame, pa jas i onaka vas ve svakam samo kako edna kratkotrajna zabava.

хероју мој на џамахириска револуција забавувај се
и не се нервирај шо на изборите ВМРО ве сотре на НУЛА
не се нервирај оти наредните ви следи исто, а на наредните пак
така да нема потреба од нервози, него само ЗАБАВАсмеење
големо%20гушкање

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2009 во 14:08
auuu,..i bratot stanal vmro-ovca!,..aiii,...изненадување....збунетост...тага
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2009 во 18:02
Shtom ne dojdeni na vlast ni pretat deka kje bideme pozatvoreni teshko nas. Ova nema koj da ni kupi cokolado ta za zatvoranje, naviknavme.
Vladata se trudi, pravi sekakvi obidi, ama vo vlasta ima i takvi koi se vladeat samo sebe i svoite nekretnini, salda vo banka. Takvite ne davaat glava da krename.
Ovaa vlada prvo treba da napravi rekonstrukcija.

Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2009 во 18:14
И после реконструкцијата ќе дојдат нови, ненајадени што уште не оформиле некретнини и салда по банките... па ќе ги чекаме и нив да се најадат...
И така се од почеток ....
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 200>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.