|
НИКОН Д90 На Монт Еверест |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
rotkiV
Нов член Регистриран: 29.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно е што и кит објективот 18-105 се покажал добар на тој студ, сликано е со него..
|
|
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima negde na web da se vidat fotki od ova patesestvie kako i komentari i slicno..?
|
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kedev ima profil na flickr, ama ne mu e apdejtiran odamna .
http://www.flickr.com/photos/skedev/ Ima fotki od Alaska |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega ima dobra pricina da mu tekne da apdejtuva.
|
|
mickeymkd
Сениор Регистриран: 03.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека никој нема ништо против Кедев и неговиот успех, и бидејки е форумов за фотографија сигурно дека ке има интерес за опремата која е користена за фотографирање.
Според мене ептен ниско ми е РЕФОТ М да си прави реклама од сето тоа. |
|
Canon Powershot S90,Sony DSLR A700,Sony 18-70mm f3.5-5.6 DT,Sigma 10-20mm f4-5.6 EX DC,Sigma 17-70mm f2.8-4.5 DC, Tamron 90mm f2.8 SP AF Di,Minolta 70-210mm f4 AF,Minolta 50mm f1.7 AF,Sony HVL-F56AM.
|
|
ogledalo
Сениор Регистриран: 15.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas bi rekol deka Kedev ja napravi reklamata, RefotM samo prenesuva del od negovite izjavi. Bev na prezentacijata i duri slusnav lugje koi se rasprasuvaa odma po zavrsuvanjeto kade moze da dabavat Nikon, samo neznam dali bea bas zainteresirani za SLR :( Vo toa voopsto nikakvo vlijanie nema RefotM. A ovoj forum (kade 90% se razbiraat vo fotografija i foto oprema) i ne e bas najdobro mesto za reklamiranje (citaj nepotrebno frlanje pari/vreme). Mene Olympus moze da mi se reklamira kolku saka, bez nikakov efekt (ova cisto kako primer, moze da stoi i Samsung ili Kodak ili ...) |
|
mdeni
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро го тоа склопи! П.С.Точно дека човекот сам си кажа. |
|
LaBo
Сениор Регистриран: 30.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од LaBo - 22.Ноември.2012 во 22:21 |
|
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi bese mene toa poentata..
poentata mi bese deka lugevo pak se zapnaa na bezvezarii sea si zamisluvam sletuvaat vonzemjani, covestvoto go pravi svojot prv kontakt so sustestva od druga planeta a na forumov se otvara diskusija, dali nekoj go slikal nastanot so kit ili so krap objektiv.... mizerija |
|
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
|
|
mickeymkd
Сениор Регистриран: 03.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека Кедев сам си кажа дека со себе носел Лајка и Никон, и дека со Никонот ги направил фотографиите но поентата ми беше дека, дали во случај и Никонот да беше замрзнат од РЕФОТ М ке напишеа на форумов за подвигот на Кедев. Е сега ако РЕФОТ М му е спонзор на Кедев за искачувањето на Еверест и го снабдил со фотоопрема тогаш рекламирањето е во ред, но мислам дека не е баш така работата. |
|
Canon Powershot S90,Sony DSLR A700,Sony 18-70mm f3.5-5.6 DT,Sigma 10-20mm f4-5.6 EX DC,Sigma 17-70mm f2.8-4.5 DC, Tamron 90mm f2.8 SP AF Di,Minolta 70-210mm f4 AF,Minolta 50mm f1.7 AF,Sony HVL-F56AM.
|
|
nikola_bb
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako go dobil bespari da sto ne mi se veruva. najverovatno posteno platil se i zgora na se deckite go iskoristija za reklama ako e vaka sramota e. ako e obratno bravo alal da vi e trgnala napred rabotata
|
|
mdeni
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иако го гледате како реклама, неможе ли да се свати како информација!? Тој што си прави си е негова работа. Тие што прават си е нивна работа.
Сепак, сега ако ми текне да одам на планинарење знам дека што и да ме начека, мојот фотоапарат нема да откаже. Толку. Фотографија не видовме, што не видовме... |
|
ogledalo
Сениор Регистриран: 15.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стално имало и ќе има луѓе што се ќе искудат.
Моето лично мислење, од начинот на кој тој го фалеше Никон, е дека човекот нема земено ни денар од РефотМ. Но задоволството што му го пружил апаратот (да не била Д90-ка немало да има ниедна фотографија од врвот) е доволно за бесплатна реклама. Мислам дека не е потребно веќе коментари по тоа прашање, зашто повеќето се од луѓе кои овде се информирале за настанот. |
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сашо, imash opomena za komentiranje na komenatatorite vmesto za dadenata tema.
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |