![]() |
|
Каква или каков |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 10> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
моментално е на пат...а кога е отсутен ,тогаш ми е најзгоден,најдобар,најсрце,највнимателен,нај нај нај....
а кога ќе си дојде...малку поинаков ми изгледа ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
моментално Енџи е сама дома ![]() дали да одам да ја чувам ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
...najubav mu e ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ne go falam mnogu da ne si go krene nosot kako nekoi so napraile
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
мојон има голем..........карактер де
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
na mojot ne znam kolkav mu e..karakterot de
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
голем ке треба да му е ..... КАРАКТЕРОТ.....
![]() |
|
![]() |
|
mojot partner e beter od mene.ako jas sum alapaca toj e togas alapaca i pol. bas radi toa go sakam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
е машко не оди АЛАПАЧА.... АЛАПАЧ би дошло.... А да алапачишче ипол е ама јбг....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
like it like it
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
mnogu i e slatka karakterkata
|
|
![]() |
|
a i komsikata na karakterkata da ne e slatka
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
U isti podrum tegli so slatko cuvaat ![]() ![]() |
|
![]() |
|
da ne krade komsikata po nekoja lazica?
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |