|
Константин Кајшаров - Тино |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа ништо од бизнисот тогаш, остана сепак уште кај Тино да одам, не ме фаќаат мене џинови, па он нека ржи ако сака.
Него, она цедето од Тино не е лошо, понекогаш сакам таква музика. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Highlander969
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, sto se odnesuva do muzikata i glasot, navistina pee ubavo, a dali ke odis ili ne , samata ke si resis.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да има прекрасен глас, особено ми се допаѓа една песна Love is the power of the life.
Некои луѓе се мултиталентирани,и за музика, и за песна и за заработка. http://www.konstantin.com.mk/MK/index1.html Изменето од maria_magdalena - 11.Јуни.2009 во 22:18 |
|
|
|
Highlander969
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, definitivno , Tino e covek so mnogu talenti!
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ,sekako e covek so mnogu talenti,jas licno go poznavam i e duhoven covek
Изменето од ANITA11 - 13.Јуни.2009 во 15:27 |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во кој смисол мислиш дека Тино е духовен човек? |
|
|
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моја другарка оди кај него на некоја терапија против нервоза и за балансирање на некоја енергија, не знам точно како се вика, ама вика дека многу добро се чувствувала. Додека била таму била и сведок на егзорцизам.
Имаше апел од свештениците да не се лаже народот со такви работи, да не верува во тоа, ама кој како си мисли и верува така си прави. Од друга страна, егзорцизамот е сериозна работа, не смее човек кој не е доволно стручен во таа област да работи со такви нешта. Многу психијатри порачуваат човек да внимава со егзорцизмот бидејќи при самиот чин организмот се наоѓа во некоја посебна состојба која може да резултира подоцна и со тешки последици по психичкото здравје, па затоа и на свештениците дури им се препорачува да внимаваат со егзорцизмот, а знаеме дека тоа се лица кои имаат познавања, а пак што останува за разните исцелители. Се сложувам со марија дека вакви работи треба да подлежат на строга законска контрола. Изменето од macedon_alex - 14.Јуни.2009 во 14:00 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slushav z anego i ubavi i loshi raboti no nemav izgradeno nekoj poseben stav. Koga go gledav na televizija kako tretira pacienti mi odmile od prosta pricina shto sekoj pacient si ima svoja privatnost. Kolku i da dale soglasnost, zaradi blagodarnost shto im pomognal ili zaradi povikuvanje na drugi koi imaat maka da si pomognat so poseta kaj Tino, sepak etikata e na prvo mesto.
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me voznemirija snimkite sto gi gledav...jadni lugje, imale maka , ama ova voopsto ne e naivna rabota....dali tie voopsto znaat na sto se podlozuvaat i sto vprocem raboti covekov.... |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvam vo vakvi raboti.
jas imav bolki od slepoto crevo i bev gotova od operacija. posledniot moment si rekov deka ke ozdravam i deka nema da pravam operacija i ozdravev. pa duri i za kichmi i glavi. ne e celta da otides na vakvi raboti. lekot se naoga vo samite sebesi, vo verbata i nadezda sto ja imame nie. |
|
|
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оф-топик ќе сум, ама мал совет. Оди си на лекар и провери си го слепото црево бидејќи ти си успеала сега да ја намалиш или прекинеш болката, меѓутоа не трае тоа вечно. Мојот другар доби болки и не направи операција, после некоја година скоро што не му пукна слепото црево, па мораше да прави подоцна операција. |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
of topic
ne super se cuvstvuvam. odvreme navreme odam na kontroli ama nemam nisto. |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дарбите за исцелување (во кои верувам дека некои ги поседуваат) се дадени бесплатно.
“Бесплатно добивте-бесплатно давајте“, верувам дека знаете на што и кого себ однесува ова. Секој кој наплатува вакви бесмислени суми,кој профитира, па уште и дополнително заработува на разноразни амајлии, крстиња, како Брацо,верувајте, не може да е прав исцелител. Всушност, може и да прави нешто, но тоа секако не е од Бога, или ако сакате повеќе од позитивната енергија. Затоа и многу луѓе почувствувале вознемиреност, повраќање, анксиозност после таквите сеанси. Ова се опасни игри на душата, мрачни експериментио со потсвеста кои кај некои рецептивни индивидуи може да направат големи штети. Затоа, внимателно со ова. Изменето од maria_magdalena - 15.Јуни.2009 во 12:20 |
|
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke uspee da voskresne mrtov covek, togas ke veruvam deka e od Boga . |
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |