|
Изборно гласање од дијаспората |
Внеси реплика | страница 123 54> |
Автор | ||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Јуни.2009 во 11:28 |
|
Koe e vasheto mislenje za Makedonskata dijaspora, dali mislite deka treba da im se ovozmozhi pravo na glas na sekoe pole, bi se slozhile ama samo za pravo na glas za referendum za imeto ili misite deka ne treba da bidat vklucheni nikade - bi bilo pozhelno i obazlozhenie na vasheto mislenje.
Изменето од Santijago - 16.Септември.2012 во 00:02 |
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Глас за референдум може , пошто се чувствуваат како Македноци ред е и нив да ги прашаме шо мислат НО за избори од било кој друг вид НИКАКО ! Ако сакаат да гласаат за одредена политичка партија треба да дојдат да живеат тука и да ги истрпат четири год. Мислам дека не е хумано некој друг да одлучува кој ќе ме малтретира мене во следниот период . Бујрум тука да живеат да му плаќаат даноци на Никола и со нивните пари да ги убедува дека им е екстра убаво со неговите креативни реклами .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sprema odogovorov na zenmaster, ochigledno e deka fali taa opcija samo za referendum za da se sumiraat rezultatite i imame pojasna slika za potrebite i mislenjata, pa ke ja vmetnam i nea. |
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemozhe dopolnitelno da se vmetne nova opcija, a moderatorkata ne e tuka za pomosh, pa DOKOLKU STE SAMO ZA REFERENDUM....napisheto go vasheto mislenje posebno ke ve molam.
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никако. Тие си гласаат во државите кај што живеат и тоа како жители на матичните држави... Од каде пак сега право да ми решаваат мене на кој начин Јас ќе живеам. Добар дел од нив не се ни родени во Македонија, некои не знаат ни јазик.... Тоа ќе биде голема грешка...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ke ja "dojam" drzavata,..a ,nekoj drug ke ..."porasne" poradi toa,...samo na plitkoumen moze da mu padne neshto slichno na pamet,..ili pak , na nekoj shto bi imal debel interes od nivnoto glasanje.
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а зошто да не би гласале Македонците кои привремено не живеат во матичната државаКаде е проблемот
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako pod "privremeno" podrazbiras, onie sto se na privremena rabota ili skoluvanje, togas za niv e OK...Megjutoa za tie sto podolgo vreme se nadvor...definitivno NE |
||
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Попи, отвори нова (иста) тема со анкета и додај опција да се гласа само за референдум, јас ќе ги префрлам постовите од оваа тема во новата.
Ако сега ги сменам одговорите во анкетата, досегашните резултати ќе изгубат смисла. |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакаш да кажеш дека си поголем Македонец од мена само за тоа што живееш во Македонија
Ако не живеам во Мк не значи дака не ја следам политиката и настаните во мојата матична држава......и пак не ми даде образложение...ЗОШТО
|
||
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mарија... Не значи дека ако ја следиш политиката и настаните во државата (а немаш намера да живееш во неа) имаш право и да одлучуваш паралелно со тој што одбрал животот да го помине тука...
|
||
|
||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако јас лично не живем во државата ,забораваш еден детал ,а тоа е дека моите најблиски се таму
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a nekoj im brani na tvoite?,..pa i na tebe,..dojdi vamu,...i ispolni si go pravoto.
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако си бипатрид, не гледам кој е проблемот
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Внеси реплика | страница 123 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |