|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 525> |
Автор | |
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
priznavam nemozam bez tebe nemozam bez tebe...
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
подобро уби ме уби ме но не оставај ме!!!!
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekogash i negde ke te stretnam pak pokraj mene ke blesnesh ko svetulka vo mrak... |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонце во твојте руси коси, ангел што љубов мене ми носи, ѕвезди се кријат во твоите очи, злато мое одамна чекам да пристигнеш ти (тоше)
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
don't let me down
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idi idi nesanice , da mi zora bol ne stvara
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
white flag
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
you know I love you, you know it's true, to give you all of my lovin baby, what else can I do ? |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
otvori mi belo lence portata ama malku posiriko,
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бело лице љубам јас, бело лице љубам јас и да љубам и да гледам, и да љубам и да гледам фајде нема, ле душо моја Шеќерна шеќерна ти калеша неверна.... |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
solzi pravat zlaten prsten mojot prostalen dar da te cuva duri patuvas |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baby think twice
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj da me pipkas, nitu da me stipkas sida ima segde a ne samo negde |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сношти минав покрај вази, те*е моме не те најдов, срце ми се растрепери, почнав солзи да ронам |
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |