IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Референдум за името-како би гласале?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Референдум за името-како би гласале?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 34>
Прашање: Како би гласале на референдум за промена на името???
Одговор Гласови Статистика
72 [62,07%]
44 [37,93%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2009 во 23:30
interesen rezultatнамигнување
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2009 во 23:44

А зошто да не гласа дијаспората?
Да е во прашање дневна политика, парламентарни или локални избори, јас сум против гласање од дијаспора.
Но за промена на државното име, треба да се прашаат сите кои се чувствуваат и декларираат како МАКЕДОНЦИ, било каде да се наоѓаат.
Се разбира, тие што сакаат...

Изменето од Анастеа - 11.Јуни.2010 во 01:28
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2009 во 23:45
od istite pricini sto se odnesuvaat za dnevnata politika!
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2009 во 23:47
Бре?
Баш ме интересира кој го дава тоа право ти мене, или јас тебе да ти го променам името, без да те прашам за тоа?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 00:06
Originally posted by anastea anastea напиша:

Бре?
Баш ме интересира кој го дава тоа право ти мене, или јас тебе да ти го променам името, без да те прашам за тоа?!

koj go dava?...pa nie samite...ako imame umизненадување
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 00:09
gotovo !,...ushte eden i,........................................koj ke chasti?намигнување

-umot go zaboravile ushte pred 15-tina godini,...togash trebalo da im tekne da se inatat...ama , togash ne bea antichki,..samo sloveni,..sega nekoj gi svesti,..preku nokj ,..deka ne se toa shto se ustvari ,..tuku se toa,..shto ne se ,..vsushnost!

Изменето од brza - 11.Јуни.2009 во 00:13
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 00:14
Mora da se najde kompromisno resenije za imeto,no da ne se cepka identitetot na makedoncite..
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 00:18
Originally posted by lane62 lane62 напиша:

Бре?

Види, јас не се сметам себе си за неумна личност...
Па не ти давам тебе право, или било кому друг да одлучиш да го промениш државното име, името со кое јас се идентификувам, без да ме прашаш мене и сите мои и твои заеднички предци кои ми го дале тоа име...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 00:20
Originally posted by Polaris Polaris напиша:

Mora da se najde kompromisno resenije za imeto,no da ne se cepka identitetot na makedoncite..
  ovoj pa, ...imal i ,..fusnota,намигнување...ama , vazno e ,..za!,..аплауз
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 00:23

Originally posted by lane62 lane62 напиша:

[QUOTE=anastea]Бре?

Види, јас не се сметам себе си за неумна личност...
Па не ти давам тебе право, или било кому друг да одлучиш да го промениш државното име, името со кое јас се идентификувам, без да ме прашаш мене и сите мои и твои заеднички предци кои ми го дале тоа име...

Vidi, i jas ne se smetam sebe si za neumna licnost....
Ti imas svoe mislenje...jas svoe...zboruvame za pravoto koj opredeluva koj ima pravo da glasa...a toa go pravime nie, ti i jas preku izbori...
A na referendum ako go ima (za tvojata opcija e podobro da go nema)jas znam kako ke glasam!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 00:32
.............i koga ke izgubat,..demek,.."grchka" rabota!...nekoj  tuka vekje nabroja zoshto i kako,...odnapred imaat spremeno odgovor i za toa....смеење
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 00:33
Е така де, секој со своето мислење... затоа да не се нарекуваме вака или онака, оти далеку нема да стигнеме.
А која е подобра опција уште не се знае.

И јас знам како ќе гласамзадоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 00:36
mene ke me mrzi,..ne gubam vreme za bilo kakvo glasajne,..osven ako ne mi go donesat livcheto,...kako tuka,..намигнување
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 01:34
Бидејќи ние Македонците функционираме (како ќе ни кажат)...мислам дека добар дел од населението ќе го чека ставот на "лидерите".....ЗА ЖАЛ
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 34>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.