![]() |
|
Референдум за името-како би гласале? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 34> |
Автор | ||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
interesen rezultat
![]() |
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
А зошто да не гласа дијаспората? Да е во прашање дневна политика, парламентарни или локални избори, јас сум против гласање од дијаспора. Но за промена на државното име, треба да се прашаат сите кои се чувствуваат и декларираат како МАКЕДОНЦИ, било каде да се наоѓаат. Се разбира, тие што сакаат... Изменето од Анастеа - 11.Јуни.2010 во 01:28 |
||
![]() |
||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
|
od istite pricini sto se odnesuvaat za dnevnata politika!
|
||
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Бре?
Баш ме интересира кој го дава тоа право ти мене, или јас тебе да ти го променам името, без да те прашам за тоа?! |
||
![]() |
||
|
koj go dava?...pa nie samite...ako imame um
![]() |
||
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
gotovo !,...ushte eden i,........................................koj ke chasti?
![]() -umot go zaboravile ushte pred 15-tina godini,...togash trebalo da im tekne da se inatat...ama , togash ne bea antichki,..samo sloveni,..sega nekoj gi svesti,..preku nokj ,..deka ne se toa shto se ustvari ,..tuku se toa,..shto ne se ,..vsushnost! Изменето од brza - 11.Јуни.2009 во 00:13 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
Mora da se najde kompromisno resenije za imeto,no da ne se cepka identitetot na makedoncite..
|
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
![]() |
||
|
Види, јас не се сметам себе си за неумна личност... Па не ти давам тебе право, или било кому друг да одлучиш да го промениш државното име, името со кое јас се идентификувам, без да ме прашаш мене и сите мои и твои заеднички предци кои ми го дале тоа име... |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Види, јас не се сметам себе си за неумна личност... Па не ти давам тебе право, или било кому друг да одлучиш да го промениш државното име, името со кое јас се идентификувам, без да ме прашаш мене и сите мои и твои заеднички предци кои ми го дале тоа име... Vidi, i jas ne se smetam sebe si za neumna licnost.... Ti imas svoe mislenje...jas svoe...zboruvame za pravoto koj opredeluva koj ima pravo da glasa...a toa go pravime nie, ti i jas preku izbori...
A na referendum ako go ima (za tvojata opcija e podobro da go nema)jas znam kako ke glasam!
|
||
|
||
![]() |
||
|
.............i koga ke izgubat,..demek,.."grchka" rabota!...nekoj tuka vekje nabroja zoshto i kako,...odnapred imaat spremeno odgovor i za toa....
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Е така де, секој со своето мислење... затоа да не се нарекуваме вака или онака, оти далеку нема да стигнеме.
А која е подобра опција уште не се знае. И јас знам како ќе гласам ![]() |
||
![]() |
||
|
mene ke me mrzi,..ne gubam vreme za bilo kakvo glasajne,..osven ako ne mi go donesat livcheto,...kako tuka,..
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Бидејќи ние Македонците функционираме (како ќе ни кажат)...мислам дека добар дел од населението ќе го чека ставот на "лидерите".....ЗА ЖАЛ
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |