|
Депилирање vs. бричење |
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Автор | ||
nali5555
Нов член Регистриран: 10.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
depilirajne depiliranje depiliranje samo boli prviot pat posle ne a 15 dena uzivas i si bez gajle,jas se depiliram so depilator!!
|
||
fiore
Сениор Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
depilacija definitivno,mene mi e dovolno ednas mesecno i sum ok
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со моите 3 ипол влакна можам комотно 2 месеци да не мислам на депилација
Сепак, машинка... |
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sum belo ko mleko, i posle nedela ipol-dve od depilacija pocnuvaat da se poznavaat vlaknencata, koi se prilicno potemni...
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аааа не, великодушно од тебе ама сепак фала
Имам среќа, на нозете имам буквално по 5-6 влакна, не се познаваат и недепилирани, па навистина немам мака. А со машинката нема ни поткожни, ни наткожни... мазно џоа бебешко газе... |
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne da imas sreka, ti si blagoslovena od boga
ne deka jas imam mnogu...ne me nervira tolku toa kolku sto se crni!!!potkozno ke se pojavi po nekoe, ali nema gajle...piling, maslo, ili domasen losion so aspirini i alkohol(mene ova mi pomogna najmnogu)i se e ok!
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со восок се депилираш?
|
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da..so topol vosok na kozmeticar...
imam doma masinka od zepter, ama mene od nea epten mi se pravat potkozni...i epten retko i ja koristam...so nea samo pod pazuvi i tek-tuk ako fatam nekoe ako go vidam po race noze..inaku sekoj mesec posle ciklus sum kaj kozmeticarkava...
|
||
Ne znam kako da pobegnem
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас сум со цептер машинка, 10 години веќе.
Навикнав и баш ми одговара: практично, брзо и чисто А нема и последици |
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne znam kako da pobegnem
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас редовно се депилирам..........
си купив депилатор на ровента,ептен ми е погоден има три патролчиња за менување едниот депилира,другиот ја измазнува кожата и го вади површинскиот слој,после нема поткожнии третиот наменет е за срамните делови ама јас го немам пробано зошто и таму се депилирам......... и супер е во секој момент си среден |
||
Marijaana
Група Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас како што гледам таман си е, и мене на тој дел од ногата во тој правец ми растат.. Сепак тоа е индивидуално. |
||
DarkerFar
Нов член Регистриран: 13.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa boli najvise na preponi jbg haha..
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne samo na preponi,tuku cela intima....uzasno boliiiii
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |