|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 1093> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pamperssssssssssssssss!!! zasto be malo pampers!!?!? Ne si tolku malo?!?!? Ili se pomocka od smeenje?!?!? Se mi se vrti u glava: Zasto Pampers za maloto?!?!? |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be malo? i pudricka ti zemav?!?! Da ne ti se vcrvi gazeto!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zemav be malo!!! Sega ke ti go smenam pampersot!!! samo da ne places ti!!!
|
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele pesnava posleden pat ja slusav vo......treto oddelenie...... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatanananaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aanananaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnaaaaaaaaanananaaaaaaa |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Коколо само жени низ главата ти поминуваат,како го поднесуваш сето ова?
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maja zenite mu davaat vrdnost na zivotot |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ih, deneska ostanav gladen.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |