|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 55> |
Автор | |||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Го сонував татко ми
|
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Evangelos
Jas ova tolkuvanje go izvlekov od knigata Sonovnik so horoskop
znaci ne e moe tolkuvanje,go procitav i go napisavne mora da drzi voda,ednostavno ete toj son si ima nekoja vakva simbolika
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Знам дека не е твое, реков јас, од некој поп е
|
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Уф и јас Неколку дена по ред... |
|||
no1
Нов член Регистриран: 06.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas sonuvav kako sedime pogolemo drustvo a jas se sto ke fatam, 4asa, filzan mi pagja i se krsi sto zna4i to?
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jас кога го сонувам него, а и мама сум срекна. барем таму можам да ги видам. Изменето од pagane - 24.Јуни.2009 во 22:50 |
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kolku bi sakala i jas da go sonam retko, mnoooogu retko sonuvam... ne pametam posleden pat koga sum sonuvala |
|||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
deka nema da imam po zaeban den od deneshniov
|
|||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дали има разлика кога сонуваш жив и починат родител? Мојот татко е жив. А пак го сонував ноќеска, т.е рано сабајлево, и сум била во посета со карта во еден правец, ама не сум била свесна дека немам повратна карта и - момент на паника во сон ми беше тоа. Плус имав можност да бирам сандали некои луксузни кои биле на куп со други разни дрангулии, ланчиња, обетки во холот на некојаси банка. Таа банка демек ако си муштерија и подигаш пари дента а сакаш да одиш во шопинг убаво облечена, можеш да си одбереш нешто од тоа изложеното, да го носиш неколку часа па да го вратиш....бог да чува, што ти е сон |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
аиии безвезе, згради без покриви немалтарисани, куќи без прозори, ...шо значи то?
|
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
пази на неуспех во нешто |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има разлика да.... Според кажувањата од постарите што паметам....сонување на починат родител значи смена на времето.... а сонување на жив родител некоја среќа во куќата |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
брат ми...
Да не му се случило нешто |
|||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kako postiram na forum redovnost za plata.....
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |