|
Верувате ли на зборот ИЗВИНИ? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819> |
Автор | |
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vervam
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......"Извинувањето е измислено за да се користи"....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nesakam lichnosti kaj koi ne postoi zborot IZVINI vo nivniot rechnik.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi kolku pati e kazano......
ako cel den se pravi belja....vo sekoja sfera..i samo izvini , izvini, izvini..... edno 50 pati IZVINI ...... eeee , nema znacenje veke.....neli.. |
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зависи,на домашните не го употребувам , ама на “туѓи“ луѓе обавезно!ама , само кога јас сум “крив“ ,зошто има луѓе го виткаат “опашот“ и кога им е прав!
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke poveruvam...koa vrbata ke rodi grozje
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
у сред ноќ кога ќе добиеш колено у муда оти многу прета на спиење
|
|
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izvini, hmmm..... pa vidi.. covecki e da se gresi, a uste pocovevki e da se prostuva ne
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доколку некој го кажува од срце секако дека верувам и знам да простам...
не знам колку често го изговарам, но секогаш кога сум погрешила
и кога сум виновна за нешто знам искрено да се извинам секому
без исклучок.
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veruvam.I nemam problem da se izvinam tamu kaj shto sum zgreshila, ako se setam normalno, a ako ne se setam a argumentirano me potsetat pak se izvinuvam.
E sega problem imam so onie od drugata strana koi nikako ne se sekjavaat deka treba da mi se izvinat.I toa onie shto mnogu me povredile, za malku vekje se istrenirav da nemam oset. Ne deka jas ne sum im prostila dlaboko vo srceto, tuku ednostavno ponekogash sakam da slushnam nekoj da si ja priznae greshkata i da mi se izvini.A im prostuvam povekje zaradi sebe zashto jas kako kreator na mojot svet(se trudam da ja sledam Tajnata i Transurfingot) a ne zaradi niv.I stalno im davam shansi da mi se izvinat, cupkam okolu niv, naogjam motivi za da gi opravdam zoshto me povredile, navredile, shto li ne pravam, duri mi ide na nekoj i da mu recham "Izvini shto me navredi, sigurno si zasluzhiv", ama vo posleden moment se sopiram za da se preispitam ushte ednash i na kraj utvrduvam deka treba da im go ispukam pishtolot vo glava, ane jas da im se izvinuvam." E tie takvite shto nemaat teknuvalo za izvinuvanje zhivotot gi tepa po glava(oti si go zemav od moja strana-sojuznik), gi tepa, tepa....(shto mi e milo em drago ), a niv nikako da im tekne zoshto e toa taka. Znam deka ova pogore ne e pozitivno i odma go detektirav kako negativno chuvstvo deka im se sitam na nesrekjata .... ali jbg..., toa e toa i jas sum samo chovek, si dozvoluvam ponekogash da zgresham. |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го изговарам премногу често затоа што ќе го изгуби значењето
Се извинувам скоро секогаш кога ќе погрешам. Некогаш ќе повредам некого без да забележам. Е тогаш секогаш се јавува повредениот...и ете ..пак се извинувам Не ми е проблем да кажам извини..ама секогаш кога го изговарам зборот..тоа и го мислам. Е сега..мене ретко ми се извинуваат..без разлика дали ме повредиле премногу или малку..ретко на кого му текнува Со тек на време се научив да не ми се извинуваат... |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми значи зборот уопште, ако веќе има направено штета.
А не го ни употребувам. Лошо, знам, у план сум да го сменам тоа. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
харизма
Група Регистриран: 11.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верувам кога знам дека ке ми го кажат од срце и навистина го мислат но некогаш кога веке е направена бељата колку и да се извинуваш не вреди
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |