IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Опуштено со Тони и Дејан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опуштено со Тони и Дејан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 22>
Автор
Порака
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2009 во 17:11
totalno OUT likovi uste poveke OUT emisija so NIKAKVA koncepcija...samo eftina zabava za prosti narodni masi
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2009 во 17:20
Koga za luge rodeni da pravat zabava i da gi veselat drugite kako Toni Mihajlovski i Igor Dzambazov se komentiraat vakvi raboti, togas ne znam sto vi e interesno vas збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2009 во 17:33
Originally posted by bounty_hunter bounty_hunter напиша:

Koga za luge rodeni da pravat zabava i da gi veselat drugite kako Toni Mihajlovski i Igor Dzambazov se komentiraat vakvi raboti, togas ne znam sto vi e interesno vas збунетост

"luge rodeni" za da pravat zabava kade toa e kazano...koga se rodile da ne trite narecnici im rekle.."vie kje zabavuvate i zasmejuvate" " ..Za Toni ne sakam ni da komentiram on e tragedija sam za sebe..a onoj Dejan -FIKUSOT...bas me zanima kao toa on te zabavuva..kao paprat,fikus ili druga bilka koja sluzi samo za scenografija svojstvena za zemji od tretiot svet ...No ovde se komentira emisijata ,jas si kazav moe mislenje..a sto mene me zasmejuva...relativno...no eve kje spomnam...SOUTH PARK da receme...crtani likovi ,ali postvarni i so povekje dusa od gorevedenite Siljo i Milka   
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2009 во 21:00
Originally posted by pcelka pcelka напиша:

Како не закон.... ништо не можеш ни да слушнеш ни да разбереш од она  страшно хистерично смеење на Тони....на секој збор..хахаааааххааааааа....хааааааа.......ох....!!!

Src pa toa e smesnoto pokraj vicevite koj gi kazva
e sea nekogas ima nikakvi gosti ama toa e od 2 milioni narod so ocekuvas (mislam od peaci glumci koj otprilika se 20-30 na broj)

DA NE TREBA OD PAKISTAN DA DONESI

mene me iznasmea OVA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2009 во 21:04

Abe sto vi e vas.....pocnav vo petok poveke da ne izleguvam samo da gledam Opusteno....nema podobra emisija аплауз

Brat da nemase repriza i jas ke sedev da gledam Opusteno vo petok navecer
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2009 во 21:16
Originally posted by alan ford alan ford напиша:

"luge rodeni" za da pravat zabava kade toa e kazano...koga se rodile da ne trite narecnici im rekle.."vie kje zabavuvate i zasmejuvate" " ..Za Toni ne sakam ni da komentiram on e tragedija sam za sebe..a onoj Dejan -FIKUSOT...bas me zanima kao toa on te zabavuva..kao paprat,fikus ili druga bilka koja sluzi samo za scenografija svojstvena za zemji od tretiot svet ...No ovde se komentira emisijata ,jas si kazav moe mislenje..a sto mene me zasmejuva...relativno...no eve kje spomnam...SOUTH PARK da receme...crtani likovi ,ali postvarni i so povekje dusa od gorevedenite Siljo i Milka   

I Igor e dobar vsusnost TOJ E SHOWMEN a ne svinjata koja se zamisluva deka e showmen

A za Dejan fikusot kako ti go narekuvas a jas go vikam spomenik ili vosocna figura (a Toni go vikase IKEBANA i mu velese na gostite ostajte go nego kako da ne e tuka) oti do lani samo kjutese sea pocna i toj nesto da kazva nekoj vic izglea nauci da zbori hahaha

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2009 во 05:09

alan ford pravime muabet za emisija, a ne za crtani filmovi. I, da Toni i Deo se takvi luge, rodeni da pravat zabava. Siroko profateni od celata javnost. Izlegoa so emisija kakva sto nema vo nasata sredina, so cel da se urnat site tabua i "zabraneti temi". Raboti za koi na nekoi luge im e sram da pravat muabet po doma a ne uste i na T.V. I Deo i Toni si se originalni na svoj nacin, nemaat ni perde, ni sram, pravat extra show i zatoa ja imaat najgledanata emisija.

No, razbiram ima i takvi kako tebe na koi sto South Park im e omilena emisija za gledanje, samo ne znam kaj gledas dusa ovde изненадување

Изменето од bounty_hunter - 10.Јуни.2009 во 12:55
Кон врв
dejanpp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejanpp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2009 во 14:57
KONECNO NACINOT NA ODNESUVAJNE KOJ GO KORISTEA DO VCERA SAMO ULICARITE VULGARIZMOT DENES GLEDAME KAKO TOJ SE REKLAMIRA KAKO NAJ KOOL I KAKO SI SLAVEN AKO ZNAES DA GO KORISTIS.
Кон врв
21twety Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Јуни.2009
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 21twety Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2009 во 00:44

alan ford pravime muabet za emisija, a ne za crtani filmovi. I, da Toni i Deo se takvi luge, rodeni da pravat zabava. Siroko profateni od celata javnost. Izlegoa so emisija kakva sto nema vo nasata sredina, so cel da se urnat site tabua i "zabraneti temi". Raboti za koi na nekoi luge im e sram da pravat muabet po doma a ne uste i na T.V. I Deo i Toni si se originalni na svoj nacin, nemaat ni perde, ni sram, pravat extra show i zatoa ja imaat najgledanata emisija.No, razbiram ima i takvi kako tebe na koi sto South Park im e omilena emisija za gledanje, samo ne znam kaj gledas dusa ovde изненадување

i ja isto mislu kako tebe,znaci on si e sam na sebe tragedija i ako produzi kako sto e pocnaja koj znae do kude ke stigne,a svi tija koi sto ne iskacav upetak i sediv doma za da ga gledav znaci deka jos uvek ne znaev deka ima mnogo pointeresni i zabavni rabote koi sto mozev i zivot i vecer da ti ga razubaviv,a toj si svi tija koi sto su zaostanati mnogo vreme unazad i ne znaev sto e civilizacija ili pa su deca pred koi sto e tek zivot i sto treba maksimalno da ga iskoristiv i da uciv od mnogo popamenti ljudi nego e sto e Toni,on e ziv promasaj......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2009 во 04:48
Vaka sega. Sekoj si ima svoe mislenje i znae sto saka. Ovde iskazuvame svoi stavovi. Nikoj ne planira da navredi nekogo.

E sega stvarno ne znam sto vi e vas, dali od licni pricini go narekuvate fikus, tragedija, paprat, zaostanat i sl. Ama toa nema vrska, vie mozete uste 1 godina istoto da go pisuvate i da ne se pomirite so faktot deka e najgledana emisija. I da jas ne izlagam vo petok navecer pred da izgledam Opusteno, zasto deckite znaat kako da napravat zabava, da gi ostavat site predrasudi sto se prisutni vo denesnicava koja dosta pati od komunarskite vreminja. Znaci zaboravete sto bilo, bilo "Show must go on" , i napred i napred. Taka se dvizi svetot denes, treba za se da se razgovara i da ima sekakvi emisii. A ako na nekoj mu se losi neka si sedi doma i neka gleda crtani filmovi. намигнување
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2009 во 10:22
Za vkusovi ne treba da se diskutira,sekoj neka si gleda toa vo shto uziva,nego komentarive se od aspekt na odnosot na ovie dvajca voditeli na NAJopushtenata emisija dosega.Demek tie se ''IN'' so nivnoto izrazuvanje bez cenzura,gi rushat tabuata???
A toa za gledanosta na emisijata,pa i Boki 13 veli deka negovata emisija e najgledana,ama ne razmisluva deka nekoj ja gleda od ljubopitnost da vidi do kade moze da odi so negoviot izvitoperen um,a ne deka   e mnogu interesen i zabaven.Zatoa imame kablovska(fala Bogu) pa daljinskoto vo raka i sekoj kje najde neshto shto kje mu go zadrzi vnimanieto.
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2009 во 15:16
не ми е јасно што сите сте му се нафрлиле на Тони? ај кажете кој друг дегенски водител е најдобар? да имаше некоја јака конк*ренција па да можеш да го изделиш како најлош, ок

и не ме чуди што типов што ја почна темава го обожава Боки 13 намигнување
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2009 во 16:09

Vaka sega. Sekoj si ima svoe mislenje i znae sto saka. Ovde iskazuvame svoi stavovi. Nikoj ne planira da navredi nekogo.E sega stvarno ne znam sto vi e vas, dali od licni pricini go narekuvate fikus, tragedija, paprat, zaostanat i sl. Ama toa nema vrska, vie mozete uste 1 godina istoto da go pisuvate i da ne se pomirite so faktot deka e najgledana emisija. I da jas ne izlagam vo petok navecer pred da izgledam Opusteno, zasto deckite znaat kako da napravat zabava, da gi ostavat site predrasudi sto se prisutni vo denesnicava koja dosta pati od komunarskite vreminja. Znaci zaboravete sto bilo, bilo "Show must go on" , i napred i napred. Taka se dvizi svetot denes, treba za se da se razgovara i da ima sekakvi emisii. A ako na nekoj mu se losi neka si sedi doma i neka gleda crtani filmovi. намигнување

Oh mori majko...ako oni dvajca rusat tabua i se lugje bez predrasudi..ondak jas sum Toni Zen...covek so pogolemi predrasudi od Toni ne postoi na TV ekranite...covek koj vo sekoja emisija se nafrla na Bojan13 so cel negov arsenal od prostotilaci i e tolku isfrustruiran od toa sto maliov duri i ime ne mu spomnuva e navistina tragedija...Boki ne mi e li sto go sakam ,nitu pak imam mislenje nekoe za mene..ali u sporedba so Toni e car..u sekoja smisla...i toa deka site go sakaat i gledaat-ne sakam da navlagam...totalna nebuloza..oni rejting na gledanost imaat samo vo najruralnite dredini...so eden zbor cista patetika i samobendisanost na najprost nacin..A likovite od South Park imaat pogolema dusa od dvata kretena zaedno
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2009 во 22:17
Originally posted by 21twety 21twety напиша:

i ja isto mislu kako tebe,znaci on si e sam na sebe tragedija i ako produzi kako sto e pocnaja koj znae do kude ke stigne,a svi tija koi sto ne iskacav upetak i sediv doma za da ga gledav znaci deka jos uvek ne znaev deka ima mnogo pointeresni i zabavni rabote koi sto mozev i zivot i vecer da ti ga razubaviv,a toj si svi tija koi sto su zaostanati mnogo vreme unazad i ne znaev sto e civilizacija ili pa su deca pred koi sto e tek zivot i sto treba maksimalno da ga iskoristiv i da uciv od mnogo popamenti ljudi nego e sto e Toni,on e ziv promasaj......

Браво за коментарот, особено за дијалектотголемо%20гушкање

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.