|
Начини на препишување |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | |
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми текна уште една случка..
Еднаш во средно 2 година бев.. И седнав во последна клупа до зидот и почнав да си препишувам ама на рака се напишано овој пат. И сега до мене го седнаа еден издаица ама се издаваше и после надвор ќотек јадеше од машките И сега се криев ама ме виде. И оди накај катедрата а ја за тоа време,имав шише вода во ранецот и трлав на рацете и пошо пишев со од оние пенкалана шо лесно се бришат се избриша. И си напишав за да не се познава нешо на раката си го пишав името,класот нели д бест ваму таму.. А он за тоа време нешто ја прашувал професорката околу тестот демек за да не оди само за тоа и најнакрај ме кажал. И иде накај мене професорката и ми вика може да ти ги видам рацете? И јас и ги покажав и гледа шарканици само.. А на професорката многу и сметаше лажно издавање незнам зошо море коа му се испоразвика на издаицатаИ после ем ќотек изеде надвор од машките ем од нас женските Изменето од ВАЖНА - 13.Септември.2009 во 21:25 |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А па еднаш за малку ќе ме фатеа..во средно 1 година
Седевме со еден другар во трета клупа ама он беше супер ученик одличен. И јас не бев лоша ама ете баш тогаш на тој тест не научив и решив да препишувам со ливче. Неможев од него пошо бевме различна група. И си извадив јас ливчето си го стаив под клупа и почнав да препишувам. И кога иде професорката а ја не ја приметив и само прашува чие е ливчево? Леле се здрвив а богами и другарми И ме виде другар ми целата бледа немам глас и он вика мое е професорке. Ја се зачудив многу и оваа му го зема тестот и му пиша единица Си викам готово ме мрази сега. Звони и излегуваме во ходник нели за да одиме на друг час и кога иде накај мене Аце(тој шо рече дека е негово ливчето) И јас почнав извини извини,немораше да го напраиш тоа за мене мене ќе ме казнеа не тебе. И он ми вика..го направив тоа зашто те сакам Ништо не е една единица Коа ќе се сетам свака му част на тоа дете |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе јас еднаш сакав да препишувам во основно ама седев прва клупа пред катедрата така не намести наставничката од преттоа. И сега првите 10-15 минути наставничката седеше цело време на катедра и ништо неможев да препишам е после отиде позади. Коа зедов ливчето..препишувај..препишувај..препишувај..а тие позади кутритеи после петка без грешка добив
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Забрането е да се довага во сукни. |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човечки е да се греши, но боженствено е да се простува... Требало да ја оставиш. |
|
DarkerFar
Нов член Регистриран: 13.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eden od najdobrite nacini....hmmm...ali ova samo za curite se vazi...pod suknja, prslu4e so i da nosat mozat slobodno da si gledaat dodeka profesorot ne moze da im brca raka da zima listot...samo vnimatelno da ne si pomislat i neso dr hhh
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ви една занимливост од областа препишување....
Пред некој ден фатив една препишувачка на испит и додека не ја видел професорот и викам да ми го даде ливчето (зашто тој ако ја види ќе ја избрка од испит)... И девојчето ми се обрати со зборовите: Те молам, те молам, те молам...уште пола прашање да препишам...Те мооооолам..... ... И викам не може.... И она: Ако не, ај уште овие три реченици да ги допрепишам... Се ценкаше ко да е на Битпазар...хехех |
|
МИР со сите
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ви реков јас убаво да ја затворите темава, да не си се издавате |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеме преку методи да препишеме.
|
|
russia
Сениор Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ич не ме бидува за препишување,(секогаш ме фаќале професорите), и ке видам, невидам ке си седнам и ке си научам чесно.
Туку последниот пат кога препишував, со BLUETOOTH слушалки, и една колешка од надвор ке ми диктира, а за да не се познава кабелчетого намачкав со пудра, што, асистентката помина со телефонот нејзин и уклучила BLUETOOTH, и ми вика ај колега дај го телефонот ...и тн ме усрами пред цел амфитеатар ми идеше телефонот да и го ставам на едно место и после си научив, како и обично |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене нема шанса да ме фатиш имам сега една нова техника!
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај дојдете кај мене на колоквиум....па сите да ве испофаќам како препишувате... ....што убаво си се издадовте сега....
Изменето од polzavce - 09.Јуни.2009 во 01:04 |
|
МИР со сите
|
|
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ееее кај нас многу тешко да влезеш на час со сукниче |
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може и на нозе ако носиш широки пантолони, или сукњиче(ако си женско)
|
|
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |