![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 342343344345346 473> |
Автор | |
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi nedostiga sekogas
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
ми фали...еден доооолг разговор со цимерката!
![]() |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Ми фали ми недостига ... .... ![]() Изменето од pcelka - 08.Јуни.2009 во 08:56 |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
ми фали, ми недостига
левиот чорап ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
храброст
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ми фали малку осамување.
Една недела во планинска колипка... ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......само малку време.......
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
време... поприлично
![]() |
|
![]() |
|
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Vo momentov ama bash nishto.
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Муабетите со татко ми...
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
немој сваќе, жити мене ![]() ![]() ![]() ми фали...премногу ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
I miss my Sunshine
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
школото
|
|
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
zena mi da ja prosetam malku.......denes :D
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 342343344345346 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |