|
Една за сите, сите во една песна |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 32> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. za krajot ushte nemoj da mislish
2. od banana nema da me lishis 3. a za krastajca ic da ne pomislis 4. zamena tvoja prava ke bide 5. tepaj posle glava moe libe 6. al ja bev guska ili ti dibek 1. BI morkov i zelka kaj ti se 2. Enigma draga moja neee 3. morkov ojt ama zelka breee 4. trkalezno samo topka moze da eee 5. sega ke dojde anakin leleee 6. sram da ti e BI meso ne koristis moreee Изменето од bijonse1 - 08.Јуни.2009 во 22:49 |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Би ме бранеше прееска јас знам,
2. таму во една форумска тема 2. еве една за неа |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. таму во една форумска тема 2. еве една за неа 4. bi e neso so ne znam kako da kazam... 5.vistina samo nema da lazam |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. таму во една форумска тема 2. еве една за неа 4. bi e neso so ne znam kako da kazam... 5.vistina samo nema da lazam 6. prijatelstvoto sekogas ke go pazam Изменето од bijonse1 - 08.Јуни.2009 во 22:54 |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. таму во една форумска тема namignuvam 2. еве една gushka i kimka od ocite moi 4. bi e neso so ne znam kako da kazam... 5. poarno da ne kazam oti ke izlazam 6.a lazam oti taa taka veli,ama ako, prostuvam |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. ma jaki na reci, slabi u stvari
2. ama jas prostuvam, nema vo srcevo za grev mesto |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. ama jas prostuvam, nema vo srcevo za grev mesto 3. Vo srcevo ima mesto samo za ljubov, gnevot e samo necistotija |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. ama jas prostuvam, nema vo srcevo za grev mesto 3. Vo srcevo ima mesto samo za ljubov, gnevot e samo necistotija 4.но ти можеш да зборуваш се и сешто |
|
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. ama jas prostuvam, nema vo srcevo za grev mesto 3. Vo srcevo ima mesto samo za ljubov, gnevot e samo necistotija 4.но ти можеш да зборуваш се и сешто 5.vo dusava ostanuva nesto Изменето од lane62 - 09.Јуни.2009 во 00:43 |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. ama jas prostuvam, nema vo srcevo za grev mesto 3. Vo srcevo ima mesto samo za ljubov, gnevot e samo necistotija 4.но ти можеш да зборуваш се и сешто 5.vi dusava ostanuva nesto
6 ako ima mesto |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.eh, da mozam da ja vratam jas
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.eh, da mozam da ja vratam jas
2. knigata vo biblioteka |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |