|
Една за сите, сите во една песна |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 32> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе кафе, дај не зезај
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.za krajot ushte nemoj da mislish
2. od banana nema da me lishis |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. od banana nema da me lishis 3. a za krastajca ic da ne pomislis |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. od banana nema da me lishis 3. a za krastajca ic da ne pomislis 4. zamena tvoja prava ke bide |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. od banana nema da me lishis 3. a za krastajca ic da ne pomislis 4. zamena tvoja prava ke bide 5.tepaj posle glava moe libe |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. od banana nema da me lishis 3. a za krastajca ic da ne pomislis 4. zamena tvoja prava ke bide 5.tepaj posle glava moe libe 6.al ja bev guska ili ti dibek sorry morav vo moj stil vo vase kafe pauza.....uh ama sum losaaa Изменето од bijonse1 - 08.Јуни.2009 во 19:56 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se nakaj krastavici,banani ja terash bi a morkov zelka kaj ti se
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. od banana nema da me lishis 3. a za krastajca ic da ne pomislis 4. zamena tvoja prava ke bide 5.tepaj posle glava moe libe 6.al ja bev guska ili ti dibek 1.BI morkov i zelka kaj ti se |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. od banana nema da me lishis 3. a za krastajca ic da ne pomislis 4. zamena tvoja prava ke bide 5.tepaj posle glava moe libe 6.al ja bev guska ili ti dibek 1.BI morkov i zelka kaj ti se 2.Enigma draga moja neeee |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. od banana nema da me lishis 3. a za krastajca ic da ne pomislis 4. zamena tvoja prava ke bide 5.tepaj posle glava moe libe 6.al ja bev guska ili ti dibek 1.BI morkov i zelka kaj ti se 2.Enigma draga moja neee 3.morkov ojt ama zelka breee |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. od banana nema da me lishis 3. a za krastajca ic da ne pomislis 4. zamena tvoja prava ke bide 5.tepaj posle glava moe libe 6.al ja bev guska ili ti dibek 1.BI morkov i zelka kaj ti se 2.Enigma draga moja neee 3.morkov ojt ama zelka breee 4.trkalezno samo topka moze da eee |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. od banana nema da me lishis 3. a za krastajca ic da ne pomislis 4. zamena tvoja prava ke bide 5.tepaj posle glava moe libe 6.al ja bev guska ili ti dibek 1.BI morkov i zelka kaj ti se 2.Enigma draga moja neee 3.morkov ojt ama zelka breee 4.trkalezno samo topka moze da eee 5.sega ke dojde anakin leleee |
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |