|
ПОМОШ - барам песна, програма, ЦД... |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
elektro
Група Регистриран: 07.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Мај.2009 во 16:24 |
dali nekoj ima ili znae kade mozam da najdam programce so koe ke mozam vaka da napravam
imam edna pesna trae okolu 40 sekundi eden del od nea da skratam primer 10 sekundi potoa od druga pesna da skratam 10 sekundi pa od druga 10 sekundi i da ja povrzam da bide edna pesna |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
teraj vo NERO
imas tamu programce EDIT AUDIO NERO VAWE EDITOR Изменето од anakin - 14.Мај.2009 во 16:26 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ili obidi se so sound forge .............
|
|
elektro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala anakin i miroslav q8 za pomosta ke probam
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi treba expert za srpska pop muzika, eden svaba mi pusti pesna i saka da znae koja e pejackata, ali ja veza nemam....
koj saka da pomogne neka pusti mail na louweed666@live.com pa ke vi ja pratam pesnata.... danke! |
|
bird
Нов член Регистриран: 07.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali nekoj znae koja e pesnata shto e power play na Antenna5 ovaa nedela?Fala vi odnapred
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Side Kick - Deepfear (samo ne znam dali e za minatata nedela ili za ovaa, zatoa sto denes ponedelnik sme) |
|
vilen
Нов член Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali nekoj znae kade mozam da spustam pesni od Tomislav Manic?
Ke Vi blagodaram na pomosta |
|
elektro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=XAKBo8L2tow
ako moze nekoj turcin da pise na makedonski kako se pee pesnata nego kako se izgovaraat zborovite blagodaram WELCOME MACEDONIA IN EU <>f**k GRECE M A C E D O N I A (*)FOR EVER |
|
vilen
Нов член Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa sto nemam odgovor znaci nikoj nema muzika od Tomislav Manic?
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пробај на Јукафе да не има.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Побарај на www.radiomk.com или на http://www.tracker-mk.org/ може да има таму нешто... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
elektro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=XAKBo8L2tow
ako moze nekoj turcin da pise na makedonski kako se pee pesnata nego kako se izgovaraat zborovite blagodaram WELCOME MACEDONIA IN EU <>f**k GRECE M A C E D O N I A (*)FOR EVER |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vikni si go MUSTAFA od bugarski idol
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |