|
Какви сте кога се карате..? |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Директна, што на ум тоа на друм, без доза лицемерие и прекажување на други лица, Директ во чело
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се карам.
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam da se karam ednostav si prekutuvam
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Смирен сум, нервира ме кога оној кој се кара со мене е директен и ми се иде да ја изгубам смиреноста.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
утре ќе ме види...... препотентно створење........ се најде човекот паметен........
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu nezgodna...ne razmisluvam sto ke kazam...a posle mi e krivo za nesto sto sum lupnala
|
|
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
гадна.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"pukam" od,...kultura!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако дојде работата до карање, многу лошо...иначе доколку имам покултурен соговорник со кој што сум се рчнала се трудам да не употребувам погрдни зборови зашто нема смисла, ќе се скараш понекогаш тоа не значи дека треба некого да го понижуваш,ама....ако се закачам со некој идиот од човек, глуп и несовесен, некој со полна уста навреди и погрдни зборови ќе му вратам со иста мера и полошо.
Многу ме влечат за јазик луѓе што индиректно ми се обраќаат или што многу си земаат за право да ме коментираат мене а самите не вредат 2%. Се закарувам и со луѓе што многу ми досаѓаат или што ти збориш а они не слушаат, а после прашуваат. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се, се... ама она болдираното, уф... Како ме влечат за јазик прикаски од типот велам-ти-ќерко-сети-се-снао, или сакам-кажам-не-знам-речам...! Имај муда па кажи по име и презиме, без паламудење. |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од култура во кундура. |
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakva sum koga se karam, vakva,ama mnogu retko se karam skoro nikogash ,samo si molcham a toa go nervira ushte povekje sogovornikot,koga saka da se kara so mene a ustvari se kara sam so sebe
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bleda ko krpa
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Соловиев
Сениор Регистриран: 23.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи од партнерката.
|
|
(Се моли непознатиот фактор одговорен за снемвање на овој потпис да не изводи)
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |