![]() |
|
Какви сте кога се карате..? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Директна, што на ум тоа на друм, без доза лицемерие и прекажување на други лица, Директ во чело
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не се карам.
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
neznam da se karam ednostav si prekutuvam
![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Смирен сум, нервира ме кога оној кој се кара со мене е директен и ми се иде да ја изгубам смиреноста.
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
утре ќе ме види...... препотентно створење........ се најде човекот паметен........
![]() |
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
mnogu nezgodna...ne razmisluvam sto ke kazam...a posle mi e krivo za nesto sto sum lupnala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
гадна.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
"pukam" od,...kultura!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Ако дојде работата до карање, многу лошо...иначе доколку имам покултурен соговорник со кој што сум се рчнала се трудам да не употребувам погрдни зборови зашто нема смисла, ќе се скараш понекогаш тоа не значи дека треба некого да го понижуваш,ама....ако се закачам со некој идиот од човек, глуп и несовесен, некој со полна уста навреди и погрдни зборови ќе му вратам со иста мера и полошо.
Многу ме влечат за јазик луѓе што индиректно ми се обраќаат или што многу си земаат за право да ме коментираат мене а самите не вредат 2%. Се закарувам и со луѓе што многу ми досаѓаат или што ти збориш а они не слушаат, а после прашуваат. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Се, се... ама она болдираното, уф... Како ме влечат за јазик прикаски од типот велам-ти-ќерко-сети-се-снао, или сакам-кажам-не-знам-речам...! Имај муда ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Од култура во кундура. ![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
kakva sum koga se karam,
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
bleda ko krpa
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Соловиев ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Зависи од партнерката.
|
|
(Се моли непознатиот фактор одговорен за снемвање на овој потпис да не изводи)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |