IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс Зезање..се што не можат другите теми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс Зезање..се што не можат другите теми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 214>
Автор
Порака
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 02:53

Ееееееееее да бееееееееееее

Не нееееееееее!!! Не враќајте бан!!! Да му шитнам уште нешто после може!!! Важи модераторииииииииии!!!

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 02:56
gleas.... pa ke me baras ti.... inaku go-zatvori tezgiceto , aj aj dosta zboruenje...daj so imas za denes.. nesto presno... zivri imas? dolna majca..zs ide zimo-vrne sneg.. i lanci za kola...preden lev, trokut zaden i ako imas pak od to cokoladniot preliv ZS MI SE RASIPA posledniot... c cc star si mi dal
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 02:58
Decki nesto kako za mene vi se naoga ili da si trazam na drugo mesto?
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 02:59

е како бе стар!!! Абе на него пишуе да се чува у фриз, а не до фриз!!! е така да знаеш!!! Имам перени чорапи!!! Сакаш!!! Не се лоши!!! Со по една дупка на палецот се!!!

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 03:00

Originally posted by Eleni Eleni напиша:

Decki nesto kako za mene vi se naoga ili da si trazam na drugo mesto?

Кажуј што треба?!?! Имаме цел арсенал на женски помагала!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 03:01
Sosij gi corapite- moze ke gi zeam....  abe u friz go cuvam... pa i kosata ko mi se zalepi ... tuuu morav kelaf da se strizam...kaj u friz be ,toa ne e toa..nesto drugo e .....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 03:04

Е у фрижидер брееееееееее!!! Лелееееееееееее

ц ц ц ц !!! Не не гел тоа!!! Се јаде!!! Нели читаш што пишува?!?! ц ц ц ц

Ај имам капче за те*е!!! Ама бело е без стреа!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 03:11

c c ccc  pa so ne kaez be....dzabe parite gi daof... i + bez kosa sea pa i za strizenje pari .. leleeee.... aj daj kapceto- na rati ama....neam pari vise.....

p.s.

a u frizider vikas a ... hmmm ( so e toa? ) imas takvo ?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 03:17
Важи бе на рати може!!! Имам само сакаш фрижидер обичен или со комора!!! Туку ај утре ќе има потазе роба!!! сеа за сеа еве ти капчето!!! и друг пат на коса не!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 20:27
Ajde imam sega frizideri kakvi sakas!!! Ke zemas ili ne!?!?!?  Ajde daj si raka!!! za tebe 1000 denari so komora za dlaboko zamrznuvanje i poln so cokoladen preliv e!!!  
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 20:35
Што има за продажба, одамна не сум ја посетила тезгава и не знам дали нешто пропуштив
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 20:50
kazi maja sto ti treba!!! Imam novi zenski pomagala (za vo kujna sekako) imam dolen ves ednas nosen 2 pati peren!!! taze corapi samo sto sobleceni od noga(ne sum proveril dali mirisaat)!!!!
Kondomi baterii, tangi, prsluci podvezici!!! Abe nema sto nema!!! Samo moze da snema!!!
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 21:12
Интересна понуда.....помагала за во кујна отфрлено, слаба издржливоста при повеќе мешање пукна рачката.
Дај од кондомчињата знаеш оние стално што ги земам и нешто подвечици хммм се мислам околу бојата
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2006 во 16:51
Kakvi kondomcinja MAJA?!?! So vkus na Banana, JAgoda, Sumsko ovosje, Vanila, Cokolado, Karamel?!?!? KAzi kavi sakas?!!? Imam i mlecni i mentol!!! 

A sa podvezicive garantiram deka nema sansi da ne popalta nekogo!!! Testirani se na maski!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 214>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.