![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 105106107108109 212> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yesterday and days before
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
See the mirror in your eyes;
See the truth behind your lies Your lies are haunting me See the reason in your eyes Giving answer to the why: Your eyes are haunting me! Falling in & out of love in love, in love Falling in & out of love your love, your love See the mirror in your eyes; see the truth behind your lies Your lies are haunting me see the reason in your eyes Giving answer to the why: Your eyes are haunting me! Falling in & out of love in love, in love Falling in & out of love your love, your love in love; in love; in love Why can't you see it? Why can't you feel? In & out of love; each time. Why can't you feel it? Why can't you see it? In & out of love; It keep keep runnin'; It keep keep fallin'; Let it fade away. Away; Away; Away; Away Oh Let it fade away. Изменето од blueprayer - 07.Јуни.2009 во 15:50 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
I MENE ISTO ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
zatvori oci pomisli na me
vrati film u prosle dane tiho u sebi sapni mi ime zatvori oci kao nekada davno kad nam je bilo sve do mora ravno nek tvoja njedra budu mi jedra hajde nocas mi dodji, svega mi donesi nocas nesto lijepo treba da se desi hajde nocas mi dodji, bice vina i pjesme ja bez tebe neznam, ja bez tebe ne smijem meni je mnogo, a tebi sitnica ja sam ti uvijek bio samo skica a nikad slika ni slicica zatvori oci kao nekada davno kad nam je bilo sve do mora ravno nek tvoja njedra budu mi jedra hajde nocas mi dodji, svega mi donesi nocas nesto lijepo treba da se desi hajde nocas mi dodji, bice vina i pjesme ja bez tebe neznam, ja bez tebe ne smijem |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
You're the one that I want.
(you are the one i want), o,o, oo, honey. The one that I want. (you are the one i want want), o,o,oo, honey. The one that I want (you are the one i want want), o,o, ooooo The one I need. Oh, yes indeed........ ......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Papa paparazzi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() |
|
centurion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 386 |
Linger - The Cranberries
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Only love, only love can leave such a mark
But only love, only love can heal such a scar ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Ljubichice - Kaliopi Bukle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Dido "Here With Me" (original) |
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
kako kuceto moe nigde nema drugo...pogolemo od kifla a pomalo od jugo...lalallala
|
|
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Dobro je kad u zivotu
za nesto se boris rukama stvoris dobro je kad u zivotu nekoga volis, neko te voli Dobro je kad u zivotu neko te sluti, ti nekoga slutis ali je najbolje kad u zivotu imas nekog s kim mozes ovako da sutis |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Силата на љубовтааа
секогаш ме воделааааа.....
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 105106107108109 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |