|
Патување во Грција |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 33> |
Автор | |||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nikako
|
|||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|||
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eve zasto grcija e podobra opcija otidov edna godina na odmor za grna gora vo budva i nikogas vise nema da odam dodeka e takov patot na odenje bese super patuvav dosta vreme oti bevme preku srbija pa so drugarmi zaedo trgnavme od nis patot do tamu ni bese super oti nokno vreme vozevme nemase guzva i stignavme bez nikakov problem odmorot bese super sekade kada i da odis na plaza ti barat po 1 evro za cador ili lezalka i toa ne bese problem zavrsija nasite denovi soodmorot i trgnavme nazad i se bese ok odma posle budva go pravea patot nikakva signalizacija tamu crno gorcite vozat kako ludi izlegovme eden ili dva pati od patot posle podgorica pa se do rozal naznam ni jas kolku pati izlegov od pat i kolku spomenici i venci ima na toj pa a od skopje do grcija bilo kade da odis dali ke vides nekade venci spomenici ili da ti vleze nekoj vo makazi vo sama krivina aj kazi kade ni e po dobro za patuvanje a posto jas sum samo 75 kilometri do egejskoto more za 1 saat sum na plaza |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е добро де што сега, теба да одам во Грција зошто не ми се свиѓала будва
и што е толку битно дека било на 75 километри, што треба сега, бидејќи тетово ми е блиску таму да одам |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не најдов Грција,Беломорска Македонија најдов |
|||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Corfy
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
Pear
Сениор Регистриран: 16.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1071 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ni pod razno nesakam da odam vo grcija
|
|||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Moj coek , ni pod razno ne odam kaj grcite... Pod raspad se zatoa bi trebalo blokada od nas Makedonci i da ne pomagame so nash*te pari da krenat ekonomija , kazni bi trebalo da se uvedaat na site granicki premini... Изменето од fiks - 30.Март.2009 во 10:01 |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A be ne sakam ni g bukvata da ja cujam a ne da odam vo grcija....Zosto ni se tie idioti malku li mesta ima za odenje na odmor i slicno...idiotiiiiiiiiiii.........
|
|||
Goran71
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koga lani bev na Zakintos, imav problem da najdam mini DVD diskovi za kamerata, a na prosetkata bevme zaedno so eden postar bracen par od Skopje, i na angliski prasuvam po prodavnicite imate li nemate li diskovi, koga eden grk me prasuva od kaj si, jas mu vikam od Makedonija, toj mi vika na angliski, mnogu ubava zemja, jas mu vikam da mnogu ubava.Toj mi vika sum bil vo Mavrovo na skijanje, na Sapka, vo Ohrid sum bil desetina pati. Jas posrameno mu odgovoriv deka za moi triesetina i nekolku godini vo Ohrid sum bil samo dva pati. Toj ne mozese da se iznacudi. Postariot par od skopje posle mi vika kako sum mozel da mu kazam deka sme od makedonija, demek ke sme imale problemi, jas zbesnav. Sve e individualno, nemozes grcite da gi obvinuvas opsto deka se vakvi ili takvi. Po ubava boja na moreto od zakintos ne sum videl odamna, a go imam prosetano cel mediteran. Nemam frustracii od tipot abe ovie ne me priznavaat, koj gi vrti, ne odam tamu. ke odam sekade kade sto mislam deka mi e ubavo.
|
|||
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe luge neznam kako uste mozete da odite kaj ovie grcistava.Em ne ne priznavaat, em na granica ne maltretiraat, em po pat problemi,em ne smees da kazes koj si i od kade si i na kraj ke im gi dades i parite.E toa e Makedonce.....
|
|||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
si go doziveal toa? ili od "rekla kazala"
|
|||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|||
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нема шанси да одам во Грција на одмор! од патриотски причини
|
|||
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не можам да ги смислам тоа грчиштата и никад не сакам ни да отидам.
|
|||
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
. Изменето од mistake - 02.Февруари.2011 во 16:42 |
|||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |