|
Каде ќе патувате ова лето? |
Внеси реплика | страница <1 678910 17> |
Автор | |
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грција прва дестинација за македонските туристи
Грција изби на прво место како дестинација која ова лето ќе биде најпосетена од македонските туристи. По неа се Турција и Хрватска. „Месец јуни е скоро цел продаден за Грција дефинитивно најмногу годинава, за разлика од минатата, Грција најмногу. Турција исто така има интерес, Хрватска и Црна Гора, меѓутоа Грција и Турција најмногу“, рече Јасмина Чоневска, туристичка агенција „Игуана“. И додека Македонците ќе плаќаат за море и песок, за Европејците тренд е алтернативниот туризам. Иако Македонија изобилува со специфични локации, на терен недостасува логистиката за агресивен развој на оваа форма на туризам. „Сметаме дека инвестицијата е најбитна работа во Македонија затоа што со тоа целото стопанството ќе се размрда. Во ИПАРД фондовите за инвестиции во руралниот туризам се некаде три до четири милиони евра“, изјави Миодраг Атансиевски, Самостојна туристичка комора. Лани од туризмот во Македонија се слеале 167 милиони евра. |
|
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|
Tanjuska
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може ли некој што бил во Албанија, да ми препорача сместување и некои слики ако има јас би сакала во Валона да одам.
|
|
bla bla
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си гласав за Турција затоа што неколку пати сум била и секогаш убаво сум си поминувала. Луѓе љубезни, не е скапо, убаво море, убави плажи...
|
|
sunshine_baby
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слики ем не знам да закачувам,ем не ми се буричка,ама драга моја,ако имаш храброст оди на своја режија.Валона е преубава,плажите потсетуваат на егејот,бели и чисти.Луѓето културни и прибрани,се на италјански зборат,англиски луксуз,ама преубаво е.На своја режија е сто пати поефтино!Ако не,би ти препорачала некоја агенција преку камени мост ако најдеш или во мавровка,зошто овие *нашиве* и *проверениве* има да те ошурат,а башка што се многу понесигурни!А ти како сакаш,јас лани бев,по човек ни се фати 300 евра,ама се комплет значи,сместување,пат,јадење и пиење со гезмења и излегувања итн итн,значи без да се стискаш и штедиш. |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na more vo Crna Gora vo Tivat mi se odi, ne sum bila odamna
|
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo,ovaa godina bi sakale da letuvame vo Bugarija.Tamu bevme pred 3 god vo Nesebar i super povolno bese za nas.Me interesira dali nekoj ima soznanija za ova leto kako se dvizat cenite na privatnoto smestuvanje i hranata.Ova leto bi sakale da odime vo Pomorje [>:D<
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
druze i jas bev pred tolku vreme i bese evtino. ama sea ne e evtino veke.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lani sto bea kazaa deka za nas bilo evtino t,j deka ni odgovara na standardot.Sigurno ke si pomines poevtino vo Bugarija(pat+privatno smestuvanje+jadenje nadvor) otkolku seto ova vo Ohrid.
Me interesira dali nekoj ima informacija kolku e privatnoto smestuvanje.Pozzzz |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA KOGA KE OTIDAM VO MOJOT DEL TAMU TOGAS |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам колку е сместувањето ама знам дека и Бугарија не е веќе она што беше! Помина времето кога со малку пари се минеше луксузно во Бугарија! Гледам си го споменал Поморие како место каде мислиш да одиш оваа година! за разлика од Несебер и од дргите градови на бугарското крајбрежје Поморие ти е најевтино! од секогаш бил мнооогу поевтин град од Несебер, Созопол, Приморско... ама Поморие не ти е баш многу забавен град...барем така беше пред 3 години кога јас бев таму! |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бугариjа.
Изменето од pagane - 07.Јуни.2009 во 19:52 |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pat okolu svetot za 200 dena...
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
ivonceto
Нов член Регистриран: 08.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledam deka ime mnogu zainterani za Spanija , i jas sum edna od niv nie upltivme celo drustvo .KOj ke ide moze da se prijavi ili koj bil neka pise nesto poveke ako ima vreme .POZZ
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно е желбата а друго се условите
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |