|
КУФЕРОТ...лелеееееее |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Декември.2005 во 20:05 |
||
хехеххе....да,да КУФЕРОТ...јадниот стално ни ги трпи нервозите пред патување,клоците одозгоре кога сакаме да ни носи све што си спакувавме...и така даље...
кога го спремате куферот вие...на последниот момент или на раат така еден/два дена унапред....и дали куферот стварно е секој пат МАЛ?????????????????????? |
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
слушај, а ако многу се брзаш, може и да го забораиш
|
|||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|||
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
BRATCE stalno mi e mal (mislev na kuferot)
|
|||
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
|||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako ne e mama ke trgnam samo so oblekata za patuvanje.taa i tato ke mi
go sredet,ke mi go odneset na avtobuska,ke go stavat vo avtobus,uste da
dojdat so mene i kraj
|
|||
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bato actualy ne prajt niso,ama za vo idnina morat da go angaziram |
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И покрај тоа што имам огромен куфер, џабе обавезно имам пропратни торбици или мали дополнителни куферчиња.
|
|||
|
|||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МА кога ќе ги седнам сите што се дома на куфер има да се затвори па ако треба нека пукне после патентот
|
|||
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас се научив да се пакувам во среден куфер така да ништо не ми фали..понекогаш да имам и одвишок среден со тркалца и рачка добитна комбинација а тајната е: козметиката у ранец
|
|||
Motivation is game in my hands
|
|||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мене од куферите ми е здосадено.Често ги користам.Секогаш преполни и секокаш не се затвараат.Колку и да е се уредно спаковано:(
|
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobra ideja.fala na pomosta |
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i jas cesto gi koristam kuferite , i do sega n emi pretsavuvale problem, ne znam zosto,ama naviknata sum na niv
|
|||
|
|||
dambi5
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jadniot kufer gi trpit nervozite nasi zatoaso tokmu toj i ni gi zadavat istite,si se iznerviral ama tolku jako na primer:ti otkazvit na sred pat,se raspagjat i sl. evaaaaaa da se ubies e to. A zgora na to da si nekoe pomalo coece i da ne mojs da krevas nogu nogu kako na primer jas |
|||
смеењето го продолжува животот
|
|||
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kuferot go spremam 3 dena odnapred,za posle da mi tekne uste nesto da stavam....
|
|||
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kuferot go spremam se so nova obleka i taka. Mnogu mi e poln a jas placam za toa sto mi e za nikade od site kloci, vo Vegas duri ednas go frliv od prozor pravo v bazen i stradase nekoe starce od Cuba:)
|
|||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |