|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 10631064106510661067 1364> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
promaja udri ko vlegov zatoa... sorry nesakajki bese....
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Милото мало
Донеси нешто да залиеме ...сокче некое, да не претеруваме уште рано порано |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има стакло, само тазе го исчистив па не се познава... |
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma neee,jas slushnav koga vleze omar deka se skrshi stakloto
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stizeeeee....
svezo ceden e... |
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka omar ,vreden si uste po sabajle
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moram .....
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj nikogash da pravish neshto od shto morash,zashto se gubi se taka,pravi onaka kako sakash i mislish deka e ispravno
|
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дигајте нозете да соберам стаклото
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rekov moram za da me bendisa nekoja... a vo pravo si.... sosema vo pravo...
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така е миличка, еве јас ќе соберам срчите да не нагази некој... |
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poveli biba
|
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakate ovoj
ili ovoj |
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vtoriot moze polesen mi e za odrzuvanje
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 10631064106510661067 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |