|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 10621063106410651066 1364> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dosta bre od tie cigari
se otruf use vie so temata me potsetuvate aj mrs! mrs! |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mir u pusalna!
Prebrojte cigarite i da stavam kafeto! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jok
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа витамините со анакин ќе ги поделиме |
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve gi cigarite biba,a anakin demek nesaka
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас и ти ќе си запалиме, а не верувам дека и он долго ќе издржи без да запали...
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
on vekje zapalil sigurno,zatoa ne pishuva
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ene go, na terasa izlegol
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aauuu,kakva magla pred nego
zatoa ne saka u pushalna |
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idam i jaaaaaaaa..... lelele mejbi se otruv ama....
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poveli omar i za tebe kafence
|
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala eni.... so da donesam ja, da ne sum so prazni race...????
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro, koj pak go zatvoril prozorot?
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE E STRASNO BIBA VRATATA NEMA STAKLO SE LUFTIRA
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 10621063106410651066 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |