![]() |
|
ПОМОШ - барам песна, програма, ЦД... |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
elektro ![]() Група ![]() Регистриран: 07.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 14.Мај.2009 во 16:24 |
dali nekoj ima ili znae kade mozam da najdam programce so koe ke mozam vaka da napravam
imam edna pesna trae okolu 40 sekundi eden del od nea da skratam primer 10 sekundi potoa od druga pesna da skratam 10 sekundi pa od druga 10 sekundi i da ja povrzam da bide edna pesna |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teraj vo NERO
imas tamu programce EDIT AUDIO NERO VAWE EDITOR Изменето од anakin - 14.Мај.2009 во 16:26 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ili obidi se so sound forge .............
|
|
![]() |
|
fala anakin i miroslav q8 za pomosta ke probam
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
mi treba expert za srpska pop muzika, eden svaba mi pusti pesna i saka da znae koja e pejackata, ali ja veza nemam....
koj saka da pomogne neka pusti mail na louweed666@live.com pa ke vi ja pratam pesnata.... danke! ![]() |
|
![]() |
|
bird ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Dali nekoj znae koja e pesnata shto e power play na Antenna5 ovaa nedela?Fala vi odnapred
![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Side Kick - Deepfear (samo ne znam dali e za minatata nedela ili za ovaa, zatoa sto denes ponedelnik sme) |
|
![]() |
|
vilen ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Dali nekoj znae kade mozam da spustam pesni od Tomislav Manic?
Ke Vi blagodaram na pomosta ![]() |
|
![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=XAKBo8L2tow
ako moze nekoj turcin da pise na makedonski kako se pee pesnata nego kako se izgovaraat zborovite blagodaram WELCOME MACEDONIA IN EU <>f**k GRECE M A C E D O N I A (*)FOR EVER |
|
![]() |
|
vilen ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Toa sto nemam odgovor znaci nikoj nema muzika od Tomislav Manic?
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Пробај на Јукафе да не има.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Побарај на www.radiomk.com или на http://www.tracker-mk.org/ може да има таму нешто... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=XAKBo8L2tow
ako moze nekoj turcin da pise na makedonski kako se pee pesnata nego kako se izgovaraat zborovite blagodaram WELCOME MACEDONIA IN EU <>f**k GRECE M A C E D O N I A (*)FOR EVER |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
vikni si go MUSTAFA od bugarski idol
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |