|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 473474475476477 525> |
Автор | |
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A kad mi dodjes ti
i osmijeh vratis mi sva patnja i bol zivota mog ce proc' u nocima bez sna ja tebe dozivam da dodjes mi ti i kao svi pocnemo mi mirno zivjeti |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti mushkaras
ti si veca zena nego ja kada gubish gubi nasmejan ako ti se koja,koja suza omakne zbog nje slazi da si zbog mene nesrecan |
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dodju dani kada shvatis
Da je zivot samo tren Cenu gordosti da platis Svojim bolom zarobljen. Dodju dani kada vidis Da ces sve izgubiti, Da je vazno samo ono sto se ne da kupiti. LJUBAV-koja ne zna za uslove, VERA-s kojom zaspis i budis se NADA-koja poslednja umire...!!! |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Have I told you lately that I love you
Have I told you theres no one else above you Fill my heart with gladness Take away all my sadness Ease my troubles thats what you do Theres a love thats divine And its yours and its mine like the sun And at the end of the day We should give thanks and pray To the one, to the one |
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Then the rainstorm came, over me
And I felt my spirit break I had lost all of my, belief you see And realized my mistake But time through a prayer, to me And all around me became still I need love, love's divine Please forgive me now I see that I've been blind Give me love, love is what I need to help me know my name |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And the moon is out and the stars are bright
And whatever comes is gonna be alright 'Cause tonight you will be mine - up on cloud number nine And there ain't no place that I'd rather be And we can't go back but you're here with me Yeah, the weather is really fine - up on cloud number nine |
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Just dance gonna be okay...
Изменето од sanja-a - 06.Јуни.2009 во 21:16 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And I don't believe in the existence of angels
But looking at you I wonder if that's true But if I did I would summon them together And ask them to watch over you To each burn a candle for you To make bright and clear your path And to walk,like Christ, in grace and love And guide you into my arms |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Molitva za sreću
u danima boja bitka za ljubav ti nisi više moja Molitva za radost u danima tuge saznao sam kasno da volela si druge Molitva za zdravlje u danima zla ne voliš me više ti si otišla |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jebe vrabac vrabicu
jebe je u rupicu jebe je od zadi jebe je od predi a ja jeben onog ko u ekran gleda |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
полна месечина..ти расоблечена
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoi samo 1 pametna droga
toa e LJUBOV. Ako sakas jas ke bidam tvoj diler. My name is love my game is sex. FORGOT THE NAME, LET’S PLAY THE GAME!!! |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I forgot to say out loud how beautiful you really are to me
I cannot be without, you're my perfect little punching bag And I need you, I'm sorry |
|
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako me ikada sretnes u ovom ukletom gradu ostani mirno na istoj strani plocnika ne stavljaj ruke na lice, nemas sto od mene kriti glavu gore, nama je ljubav lozinka |
|
Внеси реплика | страница <1 473474475476477 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |