IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 471472473474475 1006>
Автор
Порака
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2009 во 19:09
здраво на некојголемо%20гушкање
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2009 во 20:05
е ај од мене кафе за некој
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2009 во 20:06
nekoj spomna kafe?трепкањетрепкањетрепкање
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2009 во 20:08
Хмммм...не кафето е за некој а гледам тој некој тука е
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2009 во 20:11
Sakas da kazes deka kafeto e za mene?трепкањетрепкање

Leleцрвенеењецрвенеењецрвенеење

Blagodaram Orkaголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање   Samo, kafe ne se pie sam...ke mi se pridruzis li?трепкањетрепкањетрепкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2009 во 20:14
Иако повеќе сакам матено...има три лажици шеќер не ќе одбијам сигурно
la fille
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2009 во 20:15
Uf...i jas sakam mateno, ama ne nauciv kako se praviцрвенеењецрвенеењецрвенеење

Imam dobar profesor po mateno kafe...ke treba da go nateram da dojde i da mi pokaze kako se praviцрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеење големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2009 во 20:18
Читам сакаш да се коцкаш,па не е лошо да го седнеш професорот за кафе...а кладбата се знае рецептот
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2009 во 20:21
hmmm...da, sakam da se kockam...samo denes nekako ne mi bese denot, pa izgubivлутина ama ke si naplatam i toa duploхи,%20хи...

A za receptot...ako go citam, togas slabo razbiram...mora da vidam na lice mesto kako se praviтрепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2009 во 20:23
Уф... опасна кладба ќе биде тоа,викај кога ќе се
игра да бидам писар...па и сведок ќе треба
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2009 во 20:25
Hmmm...pa se mislam dali vecerva posle odrabotuvanje na izgubenata kladbaлутина  dali da go sednam profesorot da go isprasam malkuхи,%20хи...  sepak utre e neraboten den pa bi mozel da pokaze kako se pravi kafeголема%20насмевка ete, kafeto od mene ke bide...i toa Starbucksголема%20насмевка i 3 lazicki seker ke dadamцрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2009 во 20:26
а за писарот
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2009 во 20:27
pa i za pisarot ke napravime kafe deголема%20насмевка Samo pisarot ke treba da donese sekerцрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеење jas imam samo za profesorotтрепкањетрепкањетрепкањетрепкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2009 во 20:28
Да сум на место на професорот ќе посакам да изгубам    
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 471472473474475 1006>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.