![]() |
|
Семкарница |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 28.Мај.2009 во 15:07 |
Dali sakate gricki i koj gricki gi sakate najmnogu.
Znaci koga ste vo semkarnica sto najrado konzumirate ?
Jas licno gi sakam indiskite orevi i leshnicite :)
A vie?
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
fstacite mi se najomileni, ali sekogas i pravam mix i od lesnici i bademi.
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Фстаци,кикиритки,бадеми,семки од тиква сончоглед..се сакам
![]() ![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
od semki ama bas se jadam ama od ova spas se nema
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Има едни Индиски грицки се викаат Бомбај Микс и има боже мој свашта во нив, малку и налутнуваат се соленки со пржени кикирики, некои семиња, грашок, леблебија, пченка, суво грозје и сваштарии.
Инаку сакам мешани грицки, сушено овошје и солени семки итака тоа.... ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
obozavam semcinja,lesnici,bademi,f'staci...zavisnik sum
posebno mi se slatki koga gledam nekoja utakmica ![]() Изменето од sanja-a - 31.Мај.2009 во 11:34 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
bademi,lesnici i indiski orevi
![]() ![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Ma sakam se so e semka, kikiritki, lesnici, bademi, orevi, soncogled, f'staci...
|
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Nikade vo gradov nemozam da najdam lupeni f'staci na kilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fatmir ![]() Група ![]() Регистриран: 01.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Vo koj grad baras
![]() |
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Papagal ne mi e ramen!
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
печени зрнца соја ммммм
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |