|
Опуштено со Тони и Дејан |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 22> |
Автор | ||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Преопуштено,дури глупо.Поминаа скоро сите,па сега кога нема веќе кој да покани како гости,почна кафански певаљки да вика во емисија.
|
||
Kostova
Нов член Регистриран: 08.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sremnogu e ozboruvacka... prazni muabeti
|
||
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Predhodnata sezona koga bese za vreme na vikend poveke gi gledav,a sega retko se na kraj gi fakam.
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.velvetangels.mk/
се уште ништо нема на сајтов, а мислев ќе гледам девојки на моторцикли, како овде: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=17962 сепак, убаво се претставија во Опуштено, кај Тони и Део. онака релаксирано. |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
interesno bese vcera...kako elektra taka i gavazova se pokaza deka e nepismena...
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tocno be..dva zbora da ne znae da kaze taa Gavazova,i da ne sfati koga nekoj ja remeti..ccc..tragedija bre.. |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A so ocekuvavte od licnosti kako Gavazova i Elektra? Nisto podobro ne moze se ocekuva od nekoj so zivotot go mine po kafani. |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kakvi domakjini,takvi gosti...''poopushteni''-zdravje.
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nesto gostite mu se povtoruvaat
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Hyperborean
Нов член Регистриран: 03.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене ми е катастрофа “шоуто“. Има нешто лошо во надувани луѓе што се смеат на најмала глупост. Единствено добро е кога си ги навредуваат или буцкаат гостите.
|
||
nali5555
Нов член Регистриран: 10.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele emisijava e zakon koga ja gledam se smeam do solzi alal da im e,vakvi treba da ima poveke vo nasata makedonija
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
More za plachenje e emisijava... |
||
ss_derIvat_ss
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има доста интересни емисии како на пр. таа синоќа.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |