|
А што е интима во домот? |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu cesto narusena recisi sekogas za zal, SAMO NIKOJ NE ME PRASUVA MENE
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова повеќе ми личи на воспоставување ред,. И мене ми висеа над глава, само почнав да им враќам со иста мерка, колку да почуствуваат како изгледа . Дури одеа дотаму што се вклучуваа во разговори додека јас разговарав на скајп и на моменти се жалеа од мене. Им вратив со иста мера, сега веќе не го прават тоа. Јас интимата во домот не ја доживувам како можност ---да сум сама --- да шетам гола --- да се сексам кај ќе стасам (аууу и ова го напишав) ---да се секирам што ке рече комшиката Напротив тоа за мене е ред, однесување и почитување. За мене интимата ( во Граѓанска култура е дефинирано како приватност и така учиме со учениците) е да имам свое катче кое е само мое и во кое ’’никој не може да влезе’’ |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојата интима ја поистоветувам со- Апсолутен господар на сопствениот простор
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
intima samo u ,..WC!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
doma...ja nemam sekogas na nekoj nesto mu tre*am
toa maloto vo sekunda tri pati vika mamo
toa golemoto go fakaat tie ludite
i bara ekstra vnimanie
a za najgolemoto i da ne zboruvam
taka da nemam ni 5min. za mene
|
|
apce
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интима е кога нема никој дома, а јас демек чистам, додека системот ми е пуштен до крај
Изменето од Gabriela_S - 08.Јуни.2009 во 19:36 |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |