![]() |
|
Ништо не е онака како што изгледа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 17> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mene mi izgleda deka ke vrne.
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....понекогаш и најубавата фасада го крие најголемиот хаос.....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Zavisi kolku umeeme da gledame i da ja prepoznaeme sustinata sto se krie pozadi maskata...obicno postojat mali znaci koi ja izdavaat,a povekjeto ne mozat ili voopsto i ne se trudat da gi zabelezat.
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Затоа кривиме врат да ѕирнеме под мини сукња
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Некогаш и покрај очи сме слепи, сакаме да веруваме дека не е така, се залажуваме, паѓаме на убавите, слатки зборови, во мрежата која се плете и иако интуицијата ни зборува друго ние свесно сакаме да ја игнорираме. За жал кога ке си ги изгориме прстите тогаш е касно дури и да се каеме ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
bash taka e,..kako shto izgleda!,..sakal nejkel ,..ke te ,..pokrstat !
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ако некој или нешто ми изгледа премногу совршено, складно, идеално, мазно, лизно
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Не бе...јас не сум таков каков што изгледам......друг е....хахахаха
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
јас не сум расна плавуша од метар и осумдесет иако така изгледам
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
....уствари е срамежлива, трапава и се сопнува на камчиња ![]() ![]() Изменето од Lithium - 08.Јуни.2009 во 22:16 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
се е онака како што изгледа.
сетивната перцепциjа е секогаш верен источник на информациjа до мозокот. но мисленето, еххх, мисленето често ни воведува во заблуди. се е онака како што изгледа. |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
... Sekoj gleda so razlicni oci ....
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Има работи што стварно не се онака како што изгледаат.......
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |