|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 472473474475476 525> |
Автор | |
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kasno je da me zavolis
jer ja sam sve potrosio kad si mi bila najblize ja se s drugom budio ja sam druge ljubio |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dajte neku loshu kojoj radi mashta
Da mi igra oko stola,kupit chu joj svashta Dajte neku vrelu,da me greje dahom Kao Boga da me gleda dok je kitim zlatom... |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jos ti se nadam jos ti se pravdam,a ginemo oboje da jedno drugo zgazimo....
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nisam za grad niti za ljude
Kraj ti je takav kad ga srcem pocinjes Dobar je I hlad kad sunce nema najdraza Samo da cujem da mi ime spominjes Nisi ti kriv za moje stvari Samo kad cutim tad sam sebi najbolja Jos uvjek sam tu gdje sam te noci ostala A voda uvjek bezi od svog izvora A jos ti se nadam I jos ti se pravdam A ginemo oboje da jedno drugog zgazimo To ti je ljubav tu ti je kazna tu je led I sto smo mislili da nas je citav svet |
|
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poljubimo se sad ,ko odrasli
Jer jasno nam je sve Pokidaj lance dok nismo srasli Jer pukli smo zar ne... |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
S njom se shetash,mene srechesh
Kazesh drug si moj, shta sam tebi Znam da nechesh nikad rechi njoj Zar da budem nasmejana ,kad te vidim s njom Ehh shto ni si bar dva dana ,ti na mestu mom... |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jer ja sam zmija a ti si zaba zaba
mozes da bezis ali dzaba dzaba i kada upadnes u zamku tu u forumu u jednom zalogaju tebe ja progutacu |
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srce mi slomi dusu mi razboli to mozes samo tiiiiiiiiiiiiii...............
|
|
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jer ti si zmija ,a ja sam zaba,zaba
Mozesh da PRETISH,ali dzaba ,dzaba I kada upadnem u zamku tu na forumu Bash kada zinesh u dva skoka brzo nestachu |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Don't give up |
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Hajde, usudi se i pogledaj u poglede, ovde je osmeh - dogadjaj...
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja nisam luzer.... o naprotiv....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......a velika dva... dva dinara druze...
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jeanny, quit livin' on dreams
Jeanny, life is not what it seems Such a lonely little girl in a cold, cold world There's someone who needs you Jeanny quit livin' on dreams Jeanny, life is not what it seems You're lost in the night Don't wanna struggle and fight There's someone who needs you |
|
Внеси реплика | страница <1 472473474475476 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |