|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика | страница <1 5859606162 533> |
Автор | |
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav i za tebe delfin
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
caooooooooooooo |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Toreador
Група Регистриран: 26.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
*so mushki smizlarski akcent* Chao bejbi kako sto sho praite? Ke praime skopska shema vecerva? Lele choeche kakov mi beshe denov...POzdrav do srckine Blue i Natalija najboli ste bejbinja |
|
CUTENESS OVERLOAD OF DOOM!
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dadeto si zmaina a ne mi rece cao....aaa loso dade a i jas treba vekje ednas da legnam da spijam, utre od 6 koj kje stanuva....
Изменето од strumfeta |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZDRAVOOOOOO |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗДРАВЕЈТЕ ВСИЧКИ ги гушкам сите женички на кои денешниов празник им значи....(мене не особено, макар што и не ми пречи кој знае колку ) |
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edno golemo Helloooo |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro mili moi , vi posakuvam prekerasen den a na zasegnatata strana i go cestitam praznikooottt ( da se prepoznaat sami zasegnatite )!!!!!!!!!!! |
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O, hello Delfinco |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Lion
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cao do site i sweet dreams |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo forumdzii kako ide? dali moze da zapocne noknata shema???
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E sega e utro taka da moze utrinska kafe shema |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1 5859606162 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |