|
МОТОРИ |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Јануари.2006 во 00:39 |
kakov motor imate......ili sakate da imate
imate nesto dodano na motorot??? po moznost stavete slikicka..... |
|
Supernatural
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMAME KAWASAKY NINGA ZX 9R
|
|
Чорбаџија
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1065 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne sum ljubitel na plasticni japonci na koi pritskas crveno dugme i letas 200 na sat. Jas sum coek za koj vozenje na motor e relaksacija i uzivanje, motor koj ima svoja licnost i dusa, motor koj sozdava muzika i ritam pri vozenje. Ritual, na oblekuvanje kozna jakna, Bross naocari, American eagle cizmi so metalen vrv, odam v garaza i tamu me ceka mojot Motto Guzzi 1972 godina cel od celik. Pa poleka go vadis na ulica, otvaras slavina za benzin, trgas k*rblata, davas kontakt, pritiskas dekompresor, davas malku gas, i silno pritiskas na k*rblata. Zvukot ... posebna prikaska, 500 kubici na eden cilinder so 4 takta, vo ler mozis poleka da gi brois udarite, po 3-4 vo sekunda, sednuvas na grdosijata, menuvacot glasno dava znak deka e vo prva i trgnuvas.... lezetski opusteno dodeka zad tebe se odbivat vo tatnez taktovite niz unikatniot dizajn na auspuhot... ehhhh Toa e (bese) mojot Motto guzzi... a sliki pojkjeto mi se na fotografii a imam i nekoja skenirano... da pobaram |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кул!Нешто добро да се прочита па и види
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more jas ke si zemam choper sega
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obozavate motori? Togas se gledame na 10 juni na Moto sobirot kaj hotel Belvi. |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve go i moeto bebe so go prodadov........davidson od `77
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prikaznata od corbadzijata so motorot mnogu me bendisa
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ti e rodenden ? |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм |
|
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
axaxaxaaaaaxxxxxxxxx
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
Чорбаџија
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1065 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moto Guzzi eehhh sekjavanja Mislam deka ovoj model bese Spartakus ili slicno?? |
|
Митко
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако мислиш на Spartaco, не ми личи на тој. Тој модел е постар (+ од двете страни има ауспуси), овој се гледа дека е друг модел. :)
|
|
Mitko
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posledno vreme umot mi go mati honda shadow uaaaaaaaaaa
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |