|
ГРЧКА ПРОПАГАНДА, притисоци, уцени, инциденти... |
Внеси реплика | страница <1 4849505152 62> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што пак толку пречат оние што одат на одмор или шопинг во Грција....
Или во меѓувреме Бугарија ни го призна јазикот а Србија црквата, а јас не сум знаел за тоа ????? Па ајде да не одиме никаде, тука ни е најубаво. Што и фали на Северна Кореја.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaaaaa , vaka .... vo srbija se uste me vikaat Makedonec dodeka vo grcija ili bugarija nikako ... ni ona od referencata ne sakaat da go spomenat ............. a mislam deka kuba e bolji izbor ....... a crkvata e crkva ... bez razlika civa .... na vistinskiot vernik ne mu preci pa i etiopska pravoslavna crkva da e
Изменето од miroslav_g8 - 03.Јуни.2009 во 18:28 |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене не ми пречи Миро...
Ми пречи селективното етикетирање.... Кој оди во Грција е предавник...а кој оди во Бугарија е патриот... је.ем ти математика... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be znaes , mnogu raboti ne mi precat .... ama koga nekoj kako sto grcite i bugarite me omalovazuvaat , veruvaj deka ne mozam da ostanam ramnodusen ..... znaes , za svoi pari covek kje odi kade saka ... ama barem za tie isti pari nema da bidam ignoriran i omalovazuvan tuku kje bidam ona sto sakam da bidam .... Makedonec , turist
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A zs mora da idete levo , desno ...tamte vamte.....
vo sopstevno zivealiste ne ve priznavaat..... pa sega sto ?? treba da se raselite.....??? pa , da ....ima dovolno raseleni lica..... denes se javiv za viza za Grcija za na odmor..... i sega sto??? neka dojde nekoj so mene da se spravi ....... ako ima nekoj pogolem patriot od mene..... i za X osobi velevme ..nema sansa ova ona....pa sega se vo parlament.. da ne recam najgolemi "party " prijateli.... zboruvame za X osobi so race "isprljani" so krv... pa sega Grcija ...ova ona....... a utre koga ke se sredi.........aaa aaa aaa nie mnogu se sakame ....brakja po krv zaedno so srbite...ova ona.... a be ajjjjjjjj eden zivot e.... politikata e k*rva......zaebi..... BTW turistot go pravi "gjebot "....imajjj ti pari...segde ke bides sakan.. bez pari....ni ohrigjanecot nema da te pogledne.. a ne hrvatot ili slovenecot........uzivaj.....koj gi EBE !! Изменето од bijonse1 - 03.Јуни.2009 во 19:03 |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уште една работа, сакате да се борите против нацизмот на Грција, а прв некој кој го обвинувате е Македонец, било да е политичар или некој што сака да си го лади на плажа, но никој не излезе до сега (од обвинувачите, политичарите и „предавниците“) да го реши проблемот
имаше една добра тема на форумов за спортот плукање |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВИДЕО - ГРЧКИ НЕОНАЦИСТИ ДИВЕЕЛЕ НА ПРОМОЦИЈАТА НА ГРЧКО-МАКЕДОНСКИОТ РЕЧНИК Дваесеттина активисти на грчката фашистичка организација Хриси авгии (Златна зора) синоќа насилно ја прекинаа промоцијата на Грчко-македонскиот речник во Атина, што ја организираше партијата на Македонците во Грција Виножитоо. Видеото е достапно на http://www.greekalert.com/ Nemam zborovi so koi mozham da ja opisham radosta a i vosh*tot od hrabrosta na nashive Makedonci koi zhiveat vo deneshna Grcija. GOSPOD NEKA IM E NA POMOSH I NEKA GI SHTITI VO SEKOJ NIVEN CHEKOR.
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интервју со Виктор Фридман за инцидентот (многу убаво зборува македонски): |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi , ne e loso da odis na odmor vo grcija osobeno ako go znaes grckiot kako vtor majcin jazik pa ne mora da se pravdas i navednuvas glava na obvinenijata deka si od SKOPIE ......... a da ne zboruvame uste i sto na kraj kje mora da im se zablagodaris sto ti DOZVOLILE da im go prinapolnis budjetot pa kako znak na blagodarnost i da im prizacistis nekoj granicen premin .... onaka , vo dosada dodeka cekas da se smiluvaat da ti dozvolat da premines vo medjugranicna zona ....... a toa so vizite , pa sto ... nisto strasno .... kje trknes nekolku pati do SKOPIE ( dokolku ne si od SKOPIE a si od SKOPIE ama samo koga si vo grcija ) po viza zosto ne e vo red da dozvolis da propadja edna od najprofitabilnite granki na sosedot .... turizmot
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заборави да напомнеш: задолжително носење метла со себе, не се знае кога и каде може да ти притреба |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nosis na vrakjanje .... e kupuvas tamu zosto tuka se poskapi i ponekvalitetni ... a baska sto i poslednoto evro ne smees da go vratis nazad .......em da prizacistis nekoj granicen premin em da mu e dades kako podarok na komsikata ....... demek , ne se vrakjas so prazni race .... ajde sega , TRK PO VIZI ..... greota e da trpi grckiot turizam
Изменето од miroslav_g8 - 04.Јуни.2009 во 11:13 |
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Миро, немој никако да им проговоруваш на грчки, дури и да знаеш. Ако тоа го направиш проблеми ќе си отвориш. Веднаш почнуваат да прашуваат се и сешто, и одма ги отвараат тие старите списоци на Егејските Македонци за да видат дали си од таму. Ако те најдат според презимето дека некој од твоите бил во тој список може и да не те пуштат воопшто. Изменето од macedon_alex - 04.Јуни.2009 во 12:42 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od " stranski " jazici znam samo srpski ... vo faza na izucuvanje sum na " hrvatskiot " i " bosnjackiot " a grckiot tesko deka kje go naucam ili pak slusnam dokolku ne stane oficijalen vo MKD ...... zosto voopsto i ne planiram da im go subvencioniram turizmot ...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И нормално, кој да очекува од Грција дека ќе ги осуди фашистите кои упаднаа на промоцијата.
Два дена по настанот нема никаква реакција, молчи и ЕУ, Фуере како по обичај нема коментар за вакви настани. Ништо не видов, ништо не чув... А да се случеше кај нас... леле мори мајко... |
|
Внеси реплика | страница <1 4849505152 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |