|
Мп3 или Дискмeн |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
shnajder
Група Регистриран: 02.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iPOD - od Apple super se |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mp4 плеер има-нормално ама е за клипови...видео материјал.. не е за музика..додуше моеш спотови...
|
|
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еми тука сум, не сум се изгубил. неам многу време за преку ден да сум тука,повеќе навечер.. ( играме фудбал сеа хаха на една секс тема )
|
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da da ama prosliot pat nereseno bese!!! Mene me bolat nozete uste od taa utakmica!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Митко
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мп3, + си го користам и за пренесување на некои фајлови. ;)
|
|
Mitko
|
|
micevski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inace imam dve 512 ki ( nemi se odtuka)MP3 Player i FLAS MEMORY premnogu sum zadovolen
|
|
It`s nice to be important but is more important to be nice >>>bRiX<<<
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мп.3 одличен избор во секој случај нетреба да се носи торба или да се беси на колан како камбана како за дискмен.
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dvete
|
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само мп3
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
luge ve molam dali mozi da mi kazite dali ima kaj vas vo skopje iPod (aj pod) i ako ima kolku pari e ve molaaaaaaaaaaaaaaam!!!!
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i pod
najlesno se koristi i pokoristen od mp3 pleerot ili od diskmenot |
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I pod e najdobra verzija na mps player i mnogu poveke. No definitivno MP3 2gb taman
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i pod
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |