![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10151016101710181019 1364> |
Автор | |||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
|||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|||
![]() |
|||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||
Не е баш за кажување.... Ќе те оставам сама да се сетиш.... ако се сетиш.... ![]() |
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
![]() |
|||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
||
Sigurna sum...sve shto ima na net ,kje bide pred vas ![]() |
|||
![]() |
|||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
||
Vidi go pa sega Ninja ....cccc...sklerotichna me napravi
![]() |
|||
![]() |
|||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||
Не реков јас ништо..... најмалку склеротична...
можеби малку б......... ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
bilobil mu e majkata ... slusaj patalec ... a ne gatalec ... a koj e skleroticen tuka
![]() |
|||
![]() |
|||
||
I ti si b....
![]() |
|||
![]() |
|||
||
оооооооо..... најде кој да каже.... ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ehh Miki,vchera me napravija skrzava ,denes sklerotichna
![]() |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
koga ne vnimavas so kogo i vo civo drustvo pusis
![]() |
|||
![]() |
|||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
||
![]() ![]() |
|||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Dobro de ...kje vi dadam...samo da go dopijam kafeto...imajte milost bre...cccc...samo shto dojdov od work
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10151016101710181019 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |