|
Состанок на слепо |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wowwwww ајде душо причај малку за тоа, од форумчево ? |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne , eden drugar mi dogovori , isklucivo za seks
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лелееее.....младиве денес...ц ц ц |
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugar|? aj nema vrska stom e za sex |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу беше убаво...Личноста што не' запзна фати џаде и ние си останавме сами, па си излеговме на прошетка, па си муабетевме...Следниот пат отидовме на театар, па после на прошетка,...а бе, луѓе без обврски... Не излегувавме секој ден, си оставивме време да се навикнеме еден на друг...Бевме страшно стрпливи...и сама си се чудам, зашто знам некогаш да бидам многу нестрплива...сакам сега и сакам одма |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама ете си решила да бидеш стрплива и да се запознаете малку подобро, верувам прекрасна љубав имате
|
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу се сакаме, само сега поретко си го кажуваме тоа Тоа е животот...Доаѓаат обврски, па деца, па трчаш за нив ... Но, сепак имаме добри средби
|
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас и мојот сопруг пред многу години се сретнавме на слепо и веднаш ослепевме од љубов...еве веќе 14 години сме лудо заљубени
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па мила не мора да си го кажувате тоа со текот на времето зборови не се потребни, делата се битни... без разлика на децата битно е дружењето и чувството еден спрема друг |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај ај раскажи како беше дејтот? |
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ти раскажам face to face ме мрзи да пишувам
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па јас знам мила... знам и дека нема ништо поубаво кога некој апанзас на слепо ќе те запознае
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
навистина ли Нате ? какво е чувството ? |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали се важи ако да речеме излезиш со девојка со која на пример се сретнуваш прв пат и, и предлагаш да излезете вечерта, и ке бидне што ке бидне
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |