![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10071008100910101011 1364> |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malo ne deka ne slusam, pritisokot mi e pokacen od klimatskive promeni, moze sum i meteopat i malce mi e strav kafe da pijam.... sepak blagodaram...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
sam si sum vinoven sto poleka popoleka go narusiv cel metabolizam... sea son ne me fakja a kaj 4-5 mi idat prvite dremki.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Цигарче по цигарче
![]() Број овци ![]() |
|
![]() |
|
fala mu na boga nemam veke se nadevam ke istrpam do utre... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
јас палам ,па кој сака друштво
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Ај не.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
И јас палам последна за вечерва и одам да спијам. Утре имам тешки обврски
![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
seva li....ebago vremevo...ovde sevaaaaa.......uf...kakvo vreme...
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
е овде едно ѕведано небо .......за мераци
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
blagodarime...
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
од мене по едно Кампари -оранж
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
ееее ти останува уште нешто да пробаш
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од marija1000 - 03.Јуни.2009 во 00:17 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10071008100910101011 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |