IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
Автор
Порака
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Статус: Офлајн
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 23:08
сродна душа - јатрва ми плазење
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 23:13
sekoj od nas ima del sto e tesko dostapen i do koj moze da stigne samo srodna dusa
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 00:07
da se najde nekoj....od bilo kade...da dojde.....nekoja budala srodna na ja тагатагатагатага
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 00:19
odamna krenav race vo potragata po nekoja slicna da ne recam ista ko mene....тагатагатагатага
Кон врв
nirvanaa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Октомври.2009
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nirvanaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2009 во 20:04
Srodna dusa...
Edno-sekoj ja ima!-nikoj na svetot ne se rodil za da bide sam...samo treba da ja pronajde.
srodna dusa e nekoj koj te razbira, koj znae da te slusa, sovetuva, ispolnuva, pravi sreken, nekoj so koj sakas da bides, nekoj so koj imas slicen pogled na svetot...onoj cii maani ne ti smetaat. Nekoj so koj cuvstvuvas opustenost, prijatnost i ednostavnost. Treba da uzivas vo toa dodeka trae i da se trudis da trae...:))))
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2009 во 20:16
е што ако jа откриеш..а таа веке е зафатена...
само jадови..
Кон врв
MaRgRini Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Септември.2009
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaRgRini Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 02:10
Tocno pagane .
Go zapoznav i go pustiv ..
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 22:43
Џабе и да ја барам, нема да ја најдам тага
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
kapo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2009
Локација: Macedonia
Поени: 126
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kapo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 23:01
AJJJJJJJJJ    kade be srodna dusa za mene.NEEEE DAJ BOZE..

ako ja sretnam ke go zapisam toj den so crn flomaster u tefter(den na zalost)...

dobro ako imas srodna dusa togas si svesen za nejzinite maani,taka?

na pr: kako da i veruvam koga i jas ja varam nejze???

ako mi kaze dobar den, ke poglednam nadvor dali e den ili nok.hehehe
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2009 во 12:06
srodna dusaчекање
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2010 во 09:01
Originally posted by ПодВодно ПодВодно напиша:

sekoj od nas ima del sto e tesko dostapen i do koj moze da stigne samo srodna dusa

Незам  дали постојат две идентични личности,ама  знам  дека оној кој ќе допре до тоа мистично,недостапно катче ....би го нарекла сродна душа.да
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2010 во 02:47

Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Сродна душа... да, имам неколку.среќа
Сродна душа може, но и не мора да биде љубовен партнер.

Кога со некој се наоѓам на иста бранова должина, на иста фреквенција и кога сме заедно (или не) вибрираме хармонично, се разбираме и без зборови... тогаш знам дека се работи за мој човек т.е. сродна душазадоволство

Тие, истите.
Си ги сакам како да се дел од мене, се надополнуваме како парчиња од мозаик кои се редат сами од себе. јинг%20јанг

Кон врв
mariija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Поени: 2459
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2010 во 08:06
moeto milo mi e srodna dushicka , srekna sum shto ima takva licnost vo mojot zivotљубов
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2010 во 14:48
Originally posted by La Ninja La Ninja напиша:

da se najde nekoj....od bilo kade...da dojde.....

Mozhebi i taa srodna dusha go veli istoto...

Zatoa ne chekaj, ne bidi pasivna... pojdi i ti... pa taka kej se sretnete.

Изменето од Messenger - 01.Октомври.2010 во 14:49
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.